Designed by Сайт города Читы

  • Авио билети
  • Ново! Лет Охрид - Виена од 15ти Ноември 2018 со Wizz air Промо

Ново! Лет Охрид - Виена од 15ти Ноември 2018 со Wizz air Промо

Нови летови, нови светови! Wizz air запопчнува да лета три пати неделно од Охрид за Виена, почнувајќи од 15ти Ноември 2018. 

Резервирајте го вашиот билет на време и откријте ја секогаш авангардната Виена!

Сподели!

933

Leave a comment

You are commenting as guest.