Препорака! Врање и Св. Прохор Пчињски (еднодневна тура)

Препорака! Врање и Св. Прохор Пчињски (еднодневна тура) 

Св. ПРОХОР ПЧИЊСКИ И ВРАЊЕ 
 
еднодневна шопинг екскурзија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*Посета на Манастирот изграден во чест на светецот , каде се чуваат неговите мошти, од страна на византискиот цар Роман Диоген во 11 век; во 1944 г. одржано е првото заседание на АСНОМ
*Врање- слободно време за шопинг, кафе, ручек, LIDL...
 
 
Цена: 1.500 денари
 
 
 

Сподели!

1101

Leave a comment

You are commenting as guest.