Препорака! Тирана (еднодневна шопинг тура)

Препорака! Тирана (еднодневна шопинг тура)

 
ТИРАНА
 
еднодневна екскурзија
 
 
 
СЕКОЈА НЕДЕЛА
 
 
 
Тргнување 06:30h пред Охридска Банка 
 
Посета на Елбасан и шопинг центтрите ТЕГ и Топтани
 
Прошетка низ центарот на градот...
 
 
 
 
 
Цена: 1000 мкд
 
 
 

Сподели!

1470

Leave a comment

You are commenting as guest.