Designed by Сайт города Читы

Врњачка Бања (поаѓање од Охрид) Промо!

Осетете го гостопримството на Србија, 8ми Март во Врњачка Бања. Сместување во хотел со 4* , свечена вечера, провоз од Охрид.

Ден 1. 09.03.2018 ОХРИД – ВРЊАЧКА БАЊА
Состанок на групата кај бензиската пумпа Лук Оил во 05.00 часот наутро. Поаѓање за Врњачка Бања. После преминувањето на границата и царинските формалности, патувањето продолжува со попатни одмори. Пристигнување во Врњачка Бања во пладневните часови. Сместување во хотел. Слободно време за лични активности. Вечера со музичка програма и забава. Ноќевање.
Ден 2. 10.03.2018 ВРЊАЧКА БАЊА
Појадок. Слободно време за лични активности и уживање во базените и термалните води. Слободно време за лични активности и уживање во базените или можност за посета на манастирот Жича (факултативно). Вечера со музика и забава. Ноќевање.
Ден 3. 11.03.2018 ВРЊАЧКА БАЊА - ОХРИД
Појадок. Прошетки низ Врњачка бања. Слободно претпладне. Заминување за Македонија. Патување со попатни одмори. Пристигнување во Охрид во вечерните часови.


ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ за УПЛАТА до 15.02.2018: 109 € / 6760 денари
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 119 € / 7380 денари


Во цената на аранжманот е вклучено:
• Превоз на дадената релација
• Хотелско сместување на база 2 полупансиони (појадок и вечера) во хотел со 4*
• СВЕЧАНА ВЕЧЕРА СО МУЗИКА И ЗАБАВА
• Користење на Спа - Аква центарот (базен, сауна)
• Организација и водство од страна на агенцијата
Во цената на аранжманот не е вклучено:
• Патувачко осигурување (150,оо ден).
• Останати неспоменати услуги


НАПОМЕНИ:
o За реализација на овој аранжман потребен е минимум од 40 патници
o Краен рок за пријавување: 15.02.2018 год.
o За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ

Сподели!

107

Leave a comment

You are commenting as guest.