Designed by Сайт города Читы

Хотел "Sunny Beach" 5* Празнична понуда 4 ноќевања за престој од 05/04-09/04/2018

www.saniresort.gr

 

SANI BEACH ***** SANI                  www.saniresort.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ ЗА 4 НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА 
НА БАЗА ПОЛН ПАНСИОН

05.04-09.04.2018

Double Room Garden View

272

1 дете од 0-1.99 год.

Гратис

Double Room Sea View

336

1 дете од 0-1.99 год.

Гратис

Junior Suite Sea View

380

Трето лице

50%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

One bedroom Suite Sea View

548

Трето лице

50%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Минимум престој

4

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

 

Сподели!

8

Leave a comment

You are commenting as guest.