Designed by Сайт города Читы

Интерхотел Сандански

ПОГЛЕДНЕТЕ ПОВЌЕ ИНФОРМАЦИИ И СЛИКИ ЗА ХОТЕЛОТ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК www.interhotelsandanski.bg

 

Редовен ценовник
цените се за СОБА на ден на база избраната услуга
НП - ноќевање со појадок
ПП - полупансион (појадок и вечера)


СМЕСТУВАЊЕ :

ВИСОКА СЕЗОНА

01.04-31.05.2017

01.09.2017-07.01.2018

НИСКА СЕЗОНА

01.02-31.03.2017

01.06-31.08.2017

08.01-31.01.2018

Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба

Петок-Сабота

Недела-Четврток

Петок-Сабота

Недела-Четврток

Исхрана

НП

ПП

НП

ПП

НП

ПП

НП

ПП

Двокреветна СТАНДАРД соба (2 в.)

70 €

88 €

60 €

78 €

66 €

84 €

56 €

74 €

Еднокреветна СТАНДАРД соба (1 в.)

55 €

65 €

48 €

57 €

54 €

62 €

45 €

55 €

Двокреветна ЛУКС соба (2 в.)

80 €

98 €

68 €

86 €

78 €

96 €

66 €

85 €

Еднокреветна ЛУКС соба (1 в.)

63 €

72 €

53 €

62 €

60 €

70 €

50 €

60 €

СТАНДАРД студио

116 €

134 €

98 €

116 €

102 €

119 €

90 €

109 €

Апартман ЛУКС

130 €

150 €

110 €

129 €

116 €

134 €

104 €

122 €

Апартман ФЕМИЛИ

176 €

194 €

150 €

170 €

160 €

180 €

140 €

159 €

Услови за лица на дополнително легло во соба :  (видете и услови за сместување во студио/апартман)

Дополнително легло за дете (12-15.99 г.)

23 €

32 €

23 €

32 €

23 €

32 €

23 €

32 €

Редовно легло за дете до 11.99 год.

21 €

28 €

21 €

28 €

21 €

28 €

21 €

28 €

Дополнително легло за дете (04-11.99 год.)

10 €

17 €

10 €

17 €

10 €

17 €

10 €

17 €

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Услови за лица на дополнително легло во студио / апартман :
Во студио/апартман две деца 4-11,99 год. се бесплатно за услуга ноќевање со појадок. За вечера има ДОПЛАТА од 8 евра на ден за дете.

Дополнително легло за дете (04-11.99 год.)

/

8 €

/

8 €

/

8 €

/

8 €

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Дополнително легло за возрасен и дете над 12 год.)

23 €

32 €

23 €

32 €

23 €

32 €

23 €

32 €

 

Ценовник за престој од 7+ ноќевања 
цените се по СОБА на ден на ден на база избраната услуга
НП - ноќевање со појадок
ПП - полупансион (појадок и вечера)

СМЕСТУВАЊЕ :

ВИСОКА СЕЗОНА

01.04-31.05.2017

01.09.2017-07.01.2018

НИСКА СЕЗОНА

01.02-31.03.2017

01.06-31.08.2017

08.01-31.01.2018

Исхрана

НП

ПП

НП

ПП

Двокреветна СТАНДАРД соба (2 в.)

57 €

75 €

52 €

70 €

Еднокреветна СТАНДАРД соба (1 в.)

45 €

54 €

42 €

51 €

Двокреветна ЛУКС соба (2 в.)

64 €

82 €

62 €

80 €

Еднокреветна ЛУКС соба (1 в.)

50 €

59 €

48 €

57 €

СТАНДАРД студио

93 €

111 €

84 €

101 €

Апартман ЛУКС

105 €

123 €

96 €

114 €

Апартман ФЕМИЛИ

142 €

160 €

132 €

149 €

Услови за лица на дополнително легло во соба :  (видете и услови за сместување во студио/апартман)

Дополнително легло за дете (12-15.99 г.)

23 €

32 €

23 €

32 €

Редовно легло за дете до 11.99 год.

21 €

28 €

21 €

28 €

Дополнително легло за дете (04-11.99)

10 €

17 €

10 €

17 €

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Услови за лица на дополнително легло во студио / апартман :
Во студио/апартман две деца 4-11,99 год. се бесплатно за услуга ноќевање со појадок. За вечера има ДОПЛАТА од 8 евра на ден за дете.

Дополнително легло за дете (04-11.99 год.)

/

8 €

/

8 €

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Дополнително легло за возрасен и дете над 12 год.) 

23 €

32 €

23 €

32 €

 

Цените се валидни за сместување од 01.02.2017 – 31.01.2018.

Не се валидни за празници, вклучувајќи ги следниве периоди :

13.04-17.04.2017, 07.04-12.04.2017, 28.04-01.05.2017, 21.09-24.09.2017, 22.12-26.12.2017, 29.12.2017-01.01.2018.

 

Од 06.11 - 09.11.2017 (вкл.) надворешниот, внатрешниот и термалниот базен нема да бидат во функција поради чистење. На располагање на гостите ќе биде термалниот базен. 

 

Минимално и максимално сместување во капацитети на ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ : 

Сместување

Минимум

Максимум

Двокреветна соба

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99 г. + 1 дете до 3.99 г.

Студио СТАНДАРД

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99 г. + 1 дете до 3.99 г.

Апартман ЛУКС

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99 г. + 1 дете до 3.99 г.

Апартман ФЕМИЛИ

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 15.99 г. + 1 дете до 3.9 9г.

 

цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси
цените се во  се плаќа во денари 1 € = 62,00 мкд 

НАПОМЕНА: 
Во студио две деца 4-11,99 год. се бесплатно за услуга ноќевање со појадок. За вечера има ДОПЛАТА од 8 евра на ден за дете.

Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба/студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба и вклучуваат:

- Нокевање со појадок или полупансион (појадок и вечера)

- Користење на сауна, парна бања, фитнесцентар

- Користење затворен базен со минерална вода од 33⁰С (полуолимписки размери)

- Користење на отворен базен со минерална вода од 33⁰С,

- Користење на отворен термален базен со минерална вода 38⁰С            

- Лежалка и пешкир покрај базените

- Безжичен интернет во целиот хотел

- Паркинг

- Сеф на рецепција

- Детско катче со аниматор

- Туристичка такса 

НАПОМЕНА!
Хотелот не прима домашни миленици
Цените се во евра, плаќањето се врши во денари 1 € = 62,00 мкд

СМЕСТУВАЊЕ И НАПУШТАЊЕ НА СОБИТЕ: 

Сместување во собите  по 14:00 ч. (локално време)

Напуштање на собите  до 12:00 ч. (локално време)

УСЛОВИ ЗА АГЕНТОТ И ГОСТИНОТ: 

1. За  валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% депозит уплатен при самото резервирање од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.

2. Агентот или гостинот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.

3. Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали.  Промена на име помалце од 3 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.

4. Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.

5. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.

6. Промена или откажување на резервација за време на празници до 30 дена пред пристигнување е без пенали.

7. Промена или откажување на резервација за време на празници помалку од  30 дена пред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.

8. Хотелот прифака рекламации во рок од 48 ч. За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ потпишан од страна на гостинот и од овластените во хотелот.

Редовниот ценовник не важи за следниве периоди:

29.12.2017 - 01.01.2018 - специјални пакет цени
13.04.2017 - 17.04.2017 - специјални пакет цени
22.12.2017 - 26.12.2017 - цени кои важат за викенд во висока сезона (без разлика кои денови од неделата се)
28.04.2017 - 01.05.2017 - цени кои важат за викенд во висока сезона (без разлика кои денови од неделата се)
21.09.2017 - 24.09.2017 - цени кои важат за викенд во висока сезона (без разлика кои денови од неделата се)
07.04.2017 - 12.04.2017 - специјални пакет цени

Сподели!

38

Leave a comment

You are commenting as guest.