јан.- фев. март април мај јуни јул.-авг. септ.
Цени по лице на ден за основен БО ден на база полн пансион 29,00 29,80 30,20 31,90 32,80 35,10 34,30
Цени по лице на ден за комплетен БО ден на база полн пансион 39,00 39,90 40,30 42,00 42,80 45,10 44,30

* БО ден подразбира престој на 3 или повеќе дена. За престој пократок од 3 дена, цените се зголемуваат за 20%.
* Цените се дадени по лице, по ден за престој во наведениот месец за уплата во денари (1€ = 62 мкд)

Основен БО ден опфаќа:
- Лекарски прегледи кај дежурни лекари во текот на престојот
- Балнеотерапија: капење во лековита вода: внатрешен џакузи базен во хотелот Јелак (8x4 м), надворешни базени кај хотелот Јелак (12x6 м, температура 35°Ц), надворешен базен кај хотелот Копаоник, хидрокинезитерапија (групни вежби во базени со лековита вода), локални бањи во базените и "вировите" во Горна Бања (места со спонтано извирање на лековита вода)
- Секојдневно користење на фитнес салата и спортските терени (асфалтни терени за мали спортови: ракомет, одбојка, кошарка)
- Сместување во стандардни двокреветни соби во хотелите Јелак и Копаоник: TВ, баде- мантили, фенови за коса
- Исхрана врз база на полн пансион: појадок – избор од 10 јадења, ручек и вечера по принцип на анкетирање (3 пансионски јадења + диетален и посен оброк)
- Користење на салата за забава: пинг-понг, билијар, пикадо, друштвени игри
- Бесплатен Wireless Интернет
- Такса за престој и осигурување

Комплетен БО ден ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмани дневно:
- Електротерапија (диадинамик, интерферентни струи, TEНС, мускулен стимулатор, солукс ламба)
- Хидромасажа во лековита вода (бисерна бања или подводна масажа)
- Аплицирање на лековита кал (до две апликации),
- Мануелна (рачна) масажа - сегментна, во траење од 10 минути.
- Wellness пансион опфаќа Основен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот:
- Солена соба, парна бања, сауна, џакузи када, тепидариум, тропски дожд.

Комплетен Wellness БО ден опфаќа Комплетен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот:
- Солена соба, парна бања, сауна, џакузи када, тепидариум, тропски дожд.
- БО ден подразбира престој на 3 и повеќе денови. 
- За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%. Полупансионот се намалува 3,5 € за едно лице дневно.


Доплатата за еднокреветна соба изнесува 13 € дневно.

Поволности за деца
- Дете до 5годишна возраст престојува гратис,
- Од 5 до 10 години: 50% попуст на наведените цени.