Gallery image of this property Gallery image of this property 

  јан.-фев. март април мај јуни јул.-авг. септ.  
Цена по лица на ден за користење на основен БО 29,10 29,80 30,50 31,50 32,60 35,10 33,50  
Цена по лица на ден за користење на БО плус 36,50 37,30 38,10 39,00 40,10 43,00 41,00  
Цена по лица на ден за користење на БО екстра 39,10 39,90 40,60 41,50 42,70 45,20 43,60  

* БО ден подразбира престој на 3 или повеќе дена. За престој пократок од 3 дена, цените се зголемуваат за 20%.
* Цените се дадени по лице, по ден за престој во наведениот месец за уплата во денари (1€ = 62 мкд)

Основен БО:
- Лекарски прегледи кај дежурни доктори во текот на престојот.
- Балнеотерапија: пиење лековите Пролом вода од извори или во соба, бањање во лековита Пролом вода во соба (сите соби се снабдени со лековита вода), хидрокинези терапија (групни вежби во базен со лековита вода)
- Здравствени контроли кај доктор: 24-часовна докторска служба во хотел, изработка на отпусна листа.
- Секојдневно користење на внатрешен базен (16x9м) со лековита вода, температура 30°C
- Секојдневно користење на споредните базени со лековита вода (кога дозволуваат временските услови)
- Секојдневно користење на фитнес центар и спортски терени (два асфалтни терени за мали спортови: ракомет, одбојка, кошарка), користење на сала за забава: пинг-понг, билијард, пикадо, друштвени игри.
- Сместување во двокреветни соби во хотел Радан: ТВ, Wi-Fi интернет, лековита Пролом вода спроведена во сите соби, баде мантил, фенови за коса.
- Исхрана на база на полн пансион: доручек на база шведска-маса, ручек и вечера на база со анкетирање ( 3 пансионски оброци + диета)
- Програм за анимација со бањски рекреатор: групни вежби во фитнес сала и на отворено, прошетки...
- Такса за престој и осигурување
 
БО плус подразбира Основен БО ден + 3 терапии дневно.
- Електротерапија (диадинамик, интерферентни струи, ТЕНС, галванизација, ултразвук, солукс ламба)
- Хидромасажа во лековита вода (бисерна бања или подводна масажа)
- Аплицирање на лековита кал (до две апликации).

БО екстра ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмани дневно: 
- Електротерапија (диадинамик, интерферентни струи, TEНС, галванизација, ултразвук, солука ламба)
- Хидромасажа во лековита вода (бисерна бања или подводна масажа)
- Аплицирање на лековита кал (до две апликации)
- Мануелна (рачна) масажа - сегментна, во траење од 10 минути.
- БО ден значи престој од 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%.
- Полупансионот (без ручек) се намалува 2,5 €  за едно лице дневно.
- Доплатата за еднокреветна соба изнесува 11 € дневно.

Поволности за деца (во придружба на 2 возрасни лица):
- Дете до деветгодишна возраст престојува гратис,
- Од 9 до 14 години: 50% попуст на наведените цени.