Designed by Сайт города Читы

Дубаи во месец Март,Април, Мај - Промо!

Наша препорака Дубаи никогаш поблиску - аранжмани на 4, 5 и 7 ноќевања по цени од 479 еур со вклучен авионски билет, 4 ноќевања со појадок, разглед на Дубаи, трансфери...

ДУБАИ ПАКЕТИ - ЗА 4, 5 И 7 НОЌЕВАЊА

ПАКЕТ АРАНЖМАН  ДУБАИ 5 ДЕНА 4 НОЌИ
ХОТЕЛ Кат. Лице во
1/2
Лице во
1/1 соба

3то лице
во 1/2

Бебе
(0 - 1,99год)
Дете
(2 - 5,99год)
Дете
(6 - 11,99год)
Arabian Park 3* 479 605 N/A 60 355 N/A
Fortuna Grand Hotel 4* 499 639 N/A 60 355 415
Omega Hotel 4* 525 669 525 60 355 515
Al Jawhara Gardens 4* 515 655 N/A 60 355 429
Gold State 4* 535 695 535 60 355 429
Golden Tulip Al Barsha 4* 535 698 N/A 60 355 539
Grand Excelsior Bur Dubai 4* 549 725 525 60 355 525
Jumeirah Rotana Hotel 4*+ 570 760 555 60 355 439
Lotus Downtown Metro hotel 4*+ 709 1035 390 60 340 340
Hawthorn Suites Jumeirah  Beach 4*+ 719 1009 575 60 355 575
Jood Palace 5* 600 819 565 60 355 439
Fraser Suites 5* 625 855 605 60 355 N/A
Movempick Hotel Bur Dubai 5* 675 965 589 60 355 439
Media Rotana 5* 635 929 610 60 355 610
Grand Hayat 5* 705 1035 560 60 355 560
Movenpick JLt 5* 715 1039 589 60 355 475
Hayat Regency Creek 5* 715 1039 N/A 60 355 N/A
Dukes Hotel The Palm 5* 945 1479 N/A 60 355 N/A
The Retreat Palm by sofitel 5* 929 1485 600 60 355 600

 Цените се дадени во евра.


ДАТУМИ ЗА ЛЕТОВИ
РОТАЦИЈА
ДАТУМ
РОТАЦИЈА
ДАТУМ
НОЌЕВАЊА
SKP - DXB 15-03-18 DXB - SKP 19-03-18 4
SKP - DXB 22-03-18 DXB - SKP 26-03-18 4

ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ
Летови
Поаѓање
СКОПЈЕ - ДУБАИ
13:05
ДУБАИ - СКОПЈЕ
9:15

 Во цената се вклучени следниве услуги:

 • Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје - Дубаи - Скопје (по лице со 20 кг вклучен багаж)
 • Организиран трансфер: аеродром - хотел - аеродром во Дубаи
 • 4 ноќевања, 5 дена во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
 • Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич
 • Аеродромски такси
 • Асистенција на аеродром во Дубаи

Во цената не се вклучени следниве услуги:

 • Факултативни екскурзии
 • Патничко и здравствено осигурување
 • Боравишна такса се плаќа директно
  4 - 5 еур / за соба на ден  за хотел 5*
  3 - 4 еур / за соба на ден за хотел со 4*
  2  -3 еур / за соба на ден за хотел со 3*
 • Екстра трошоци во хотел (Телефон, Ручек & Вечера, Минибар, пијалоци)
 • Виза за влез во Дубаи 80 еур, потребен скениран пасош во боја

Важна напомена:

 • Цените се по лице, сместување во двокреветна соба, и валидни за пријавување на мин. 2 патници.
 • Плаќање исклучиво во денари.
 • Плаќање при резервација 100%, и нема мозжност за откажување, менување на термин или менување на имиња.
 • За виза потребен скениран пасош во боја.

 

ПАКЕТ АРАНЖМАН  ДУБАИ 6 ДЕНА 5 НОЌИ
ХОТЕЛ Кат. Лице во
1/2
Лице во
1/1 соба

3то лице
во 1/2

Бебе
(0 - 1,99год)
Дете
(2 - 5,99год)
Дете
(6 - 11,99год)
Arabian Park Hotel 3*+ 510 665 N/A 60 355 N/A
Fortune Grand Hotel 4* 545 709 N/A 60 355 439
Omega Hotel 4* 560 750 560 60 355 560
Al Jawhara Gardens 4* 549 725 N/A 60 355 455
Gold State Hotel 4* 569 765 549 60 355 455
Golden Tulip Al Barsha 4* 575 775 N/A 60 355 575
Grand Excelior Bur Dubai 4* 595 819 580 60 355 580
Jumeirah Rotana Hotel 4*+ 615 855 585 60 355 465
Lotus Downtown Metro Hotel 4*+ 789 1189 409 60 345 345
Hawthorn Suites Jumeirah  Beach 4*+ 810 1155 625 60 355 625
Jood Palace 5* 659 935 625 60 355 475
Fraser Suites 5* 670 969 625 60 355 N/A
Movempick Hotel Bur Dubai 5* 745 1105 625 60 355 475
Media Rotana 5* 715 1055 655 60 355 655
Grand Hyatt 5* 785 1200 620 60 355 620
Movenpick JLt 5* 780 1185 635 60 355 489
Hayat Regency Creek 5* 780 1185 N/A 60 355 N/A
Dukes Hotel The Palm 5* 1069 1759 N/A 60 355 N/A
The Retreat Palm by sofitel 5* 1069 1759 635 60 355 635

 Цените се дадени во евра.


ДАТУМИ ЗА ЛЕТОВИ
РОТАЦИЈА
ДАТУМ
РОТАЦИЈА
ДАТУМ
НОЌЕВАЊА
SKP - DXB 10-03-18 DXB - SKP 15-03-18 5
SKP - DXB 17-03-18 DXB - SKP 22-03-18 5
SKP - DXB 07-04-18 DXB - SKP 12-04-18 5
SKP - DXB 28-04-18 DXB - SKP 03-05-18 5
SKP - DXB 05-05-18 DXB - SKP 10-05-18 5

ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ
Летови
Поаѓање
СКОПЈЕ - ДУБАИ
13:05
ДУБАИ - СКОПЈЕ
9:15

 

Во цената се вклучени следниве услуги:

 • Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје - Дубаи - Скопје (по лице со 20 кг вклучен багаж)
 • Организиран трансфер: аеродром - хотел - аеродром во Дубаи
 • 5 ноќевања, 6 дена во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
 • Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич
 • Аеродромски такси
 • Асистенција на аеродром во Дубаи

Во цената не се вклучени следниве услуги:

 • Факултативни екскурзии
 • Патничко и здравствено осигурување
 • Боравишна такса се плаќа директно
  4 - 5 еур / за соба на ден  за хотел 5*
  3 - 4 еур / за соба на ден за хотел со 4*
  2  -3 еур / за соба на ден за хотел со 3*
 • Екстра трошоци во хотел (Телефон, Ручек & Вечера, Минибар, пијалоци)
 • Виза за влез во Дубаи 80 еур, потребен скениран пасош во боја

Важна напомена:

 • Цените се по лице, сместување во двокреветна соба, и валидни за пријавување на мин. 2 патници.
 • Плаќање исклучиво во денари.
 • Плаќање при резервација 100%, и нема мозжност за откажување, менување на термин или менување на имиња.
 • За виза потребен скениран пасош во боја.

 

ПАКЕТ АРАНЖМАН  ДУБАИ 8 ДЕНА 7 НОЌИ
ХОТЕЛ Кат. Лице во
1/2
Лице во
1/1 соба

3то лице
во 1/2

Бебе
(0 - 1,99год)
Дете
(2 - 5,99год)
Дете
(6 - 11,99год)
Arabian Park Hotel 3* 570 759 N/A 60 355 N/A
Fortune Grand Hotel 4* 609 845 N/A 60 355 475
Omega Hotel 4* 625 899 625 60 355 625
Al Jawhara Gardens 4* 615 855 N/A 60 355 475
Gold State 4* 649 915 625 60 355 475
Golden Tulip Al Barsha 4* 659 939 N/A 60 355 659
Grand Excelsior Bur Dubai 4* 685 985 659 60 355 659
Jumeirah Rotana Hotel 4*+ 700 1050 659 60 355 479
Lotus Downtown Metro Hotel 4*+ 949 1520 445 60 345 345
Hawthorn Suites Jumeirah  Beach 4*+ 975 1459 659 60 355 670
Jood Palace 5* 769 1075 759 60 355 515
Fraser Suites 5* 785 1195 659 60 355 N/A
Movempick Hotel Bur Dubai 5* 889 1400 659 60 355 515
Media Rotana 5* 845 1335 760 60 355 760
Grand Hayat 5* 935 1505 659 60 355 N/A
Movenpick JLt 5* 930 1505 659 60 355 549
Hayat Regency Creek 5* 930 1505 N/A 60 355 N/A
Dukes Hotel The Palm 5* 1340 2299 N/A 60 355 N/A
The Retreat Palm by sofitel 5* 1340 2299 669 60 355 669

 Цените се дадени во евра.


ДАТУМИ ЗА ЛЕТОВИ
РОТАЦИЈА
ДАТУМ
РОТАЦИЈА
ДАТУМ
НОЌЕВАЊА
SKP - DXB 31-03-18 DXB - SKP 07-04-18 7
SKP - DXB 30-04-18 DXB - SKP 07-05-18 7

ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ
Летови
Поаѓање
СКОПЈЕ - ДУБАИ
13:05
ДУБАИ - СКОПЈЕ
9:15

 

Во цената се вклучени следниве услуги:

 • Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје - Дубаи - Скопје (по лице со 20 кг вклучен багаж)
 • Организиран трансфер: аеродром - хотел - аеродром во Дубаи
 • 7 ноќевања, 8 дена во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
 • Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич
 • Аеродромски такси
 • Асистенција на аеродром во Дубаи

Во цената не се вклучени следниве услуги:

 • Факултативни екскурзии
 • Патничко и здравствено осигурување
 • Боравишна такса се плаќа директно
  4 - 5 еур / за соба на ден  за хотел 5*
  3 - 4 еур / за соба на ден за хотел со 4*
  2  -3 еур / за соба на ден за хотел со 3*
 • Екстра трошоци во хотел (Телефон, Ручек & Вечера, Минибар, пијалоци)
 • Виза за влез во Дубаи 80 еур, потребен скениран пасош во боја

Важна напомена:

 • Цените се по лице, сместување во двокреветна соба, и валидни за пријавување на мин. 2 патници.
 • Плаќање исклучиво во денари.
 • Плаќање при резервација 100%, и нема мозжност за откажување, менување на термин или менување на имиња.
 • За виза потребен скениран пасош во боја.

 

ФАКУЛТАТИВНИ ЕКСКУРЗИИ
Екскурзии
Време
Цена по лице
Опис
Desert Safari
5 часа
60 EUR
Трансфер, Сафари со џип , вечера со вклучени пијалоци (безалкохолен)
Dhow Cruise
2 часа
60 EUR
Трансфер, Крстарење со брод, вечера со вклучени  пијалоци (безалкохолни)
Abu Dhabi City Tour
Целодневна
90 EUR
Целодневна,минимум 10 лица, вклучен трансфер, ручек и пијалок
Burj Khalifa & Dubai Mall
 
90 EUR
Влезница  со асистенција, шопинг
Dubai Old Bazaar Tour
12 часа
50 EUR
Разглед со водич

Сподели!

256

Leave a comment

You are commenting as guest.