Designed by Сайт города Читы

Хотел "Pgs Kiris Resort" 5* Кемер Промо

Наша препорака: Турција Лето 2018 чартер, хотел "Pgs Kiris Resort" 5* Кемер. Цена за термин 28/05/2018 - 399 еур. Цената вклучува: авионски превоз, 7 дена/6 ноќи Ultra All inclusive, транасфер. Сопствена плажа, хотел кој го прерпочуваме за оваа сезона.

Сподели!

173

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.