Designed by Сайт города Читы

Хотел “Sherewood Green Wood“ 4* Кемер Промо!

Наша препорака: Турција Лето 2018 чартер, хотел "Sherwood Greenwood" 4* Кемер. Цена за термин 14/06, 18/06, 21/06, 22/06/2018 - 475 еур со вклучени попусти за рани резервации. Сопствена плажа на 180м од хотелот, хотел кој го прерпочуваме за оваа сезона...

Сподели!

223

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.