Designed by Сайт города Читы

Хотел " Yanakiev " 4* Препорака

Хотел “Yanakiev“ 4* наша  препорака зима Боровец

www.hotel-yanakiev.com

 

 

Хотел Јанакиев е сосема нов, модерен хотел со 4 ѕвездички, идеално лоциран во центарот на Боровец, право на ски патеките.

Нуди пријатна и пријателска услуга и е поставен во близина на сите удобности на одморалиштето, опкружен со убава шума полна со стари зимзелени дрвја.

Хотелот располага со 34 двокреветни соби и 6 апартмани. Сите од нив се опремени со балкони кои нудат прекрасен поглед или на планина или на центарот на градот.

Покрај тоа, Јанакиев располага со широк спектар на објекти, како што модерен ски-центар, базен со совршен поглед на скијачки патеки, спа центар со доплата и многу повеќе.

Некои од хотелските содржини во хотелот се доплаќаат. За дополнителни информации контактирајте ја агенцијата.

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.

 

Попусти за рани резервации

10 % Попуст за резервации направени до 31.10.2019 и платени 100% до 05.11.2019

Редовна Понуда | Зима 2019/20

YANAKIEV 4* BB/HB
DBL ROOM -min 2; max 2+1 или 3 ad 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-03.01 04.01-10.01 11.01-14.02 15.02-21.02 22.02-31.03
по лице во DBL BB 35.20 70.40 / / 70.40 86.90 48.40
SGL ROOM (max 1 adl+1 Дете 0-1,99 год..) 60.50 115.50 / / 115.50 148.50 80.30
DBL ROOM /2 Лица/ 70.40 140.80 / / 140.80 173.80 96.80
DBL + EXTRA BED /3 Лица/ 95.04 190.08 / / 190.08 234.63 130.68
1 Возрасен + 1 Дете (02-12,99) 60.50 115.50 / / 115.50 148.50 80.30
1 Возрасен + 2 Дете (02-12,99) 70.40 140.80 / / 140.80 173.80 96.80
2 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 70.40 140.80 / / 140.80 173.80 96.80
2 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 88.00 176.00 / / 176.00 217.25 121.00
DBL ROOM -min 2; max 2+1 или 3 ad 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-03.01 04.01-10.01 11.01-14.02 15.02-21.02 22.02-31.03
по лице во DBL HB 41.80 77.00 114.40 93.50 77.00 93.50 55.00
SGL ROOM (max 1 adl+1 Дете 0-1,99 год..) 67.10 122.10 182.60 155.10 122.10 155.10 86.90
DBL ROOM /2 Лица/ 83.60 154.00 228.80 187.00 154.00 187.00 110.00
DBL + EXTRA BED /3 Лица/ 112.86 207.90 308.88 252.45 207.90 252.45 148.50
1 Возрасен + 1 Дете (02-12,99) 67.10 122.10 182.60 155.10 122.10 155.10 86.90
1 Возрасен+2 Дете (02-12,99) 83.60 154.00 228.80 187.00 154.00 187.00 110.00
2 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 83.60 154.00 228.80 187.00 154.00 187.00 110.00
2 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 104.50 192.50 286.00 233.75 192.50 233.75 137.50
DBL SLOPE VIEW ROOM -min 2; max 2+1 или 3 ad 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-03.01 04.01-10.01 11.01-14.02 15.02-21.02 22.02-31.03
по лице во DBL SLOPE VIEW BB 39.60 74.80 / / 74.80 91.30 52.80
SGL SLOPE VIEW ROOM (max 1 adl+1 Дете 0-1,99 год..) 79.20 149.60 / / 149.60 182.60 105.60
DBL SLOPE VIEW ROOM 79.20 149.60 / / 149.60 182.60 105.60
DBL SLOPE VIEW + EXTRA BED /3 Лица/ 106.92 201.96 / / 201.96 246.51 142.56
1 Возрасен + 1 Дете (02-12,99) 79.20 149.60 / / 149.60 182.60 105.60
1 Возрасен + 2 Дете (02-12,99) 79.20 149.60 / / 149.60 182.60 105.60
2 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 79.20 149.60 / / 149.60 182.60 105.60
2 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 99.00 187.00 / / 187.00 228.25 132.00
DBL SLOPE VIEW ROOM -min 2; max 2+1 или 3 ad 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-03.01 04.01-10.01 11.01-14.02 15.02-21.02 22.02-31.03
по лице во DBL SLOPE VIEW HB 46.20 81.40 118.80 97.90 81.40 97.90 59.40
SGL SLOPE VIEW ROOM (max 1 adl+1 Дете 0-1,99 год..) 92.40 162.80 237.60 195.80 162.80 195.80 118.80
DBL SLOPE VIEW ROOM 92.40 162.80 237.60 195.80 162.80 195.80 118.80
DBL SLOPE VIEW + EXTRA BED /3 Лица/ 124.74 219.78 320.76 264.33 219.78 264.33 160.38
1 Возрасен + 1 Дете (02-12,99) 92.40 162.80 237.60 195.80 162.80 195.80 118.80
1 Возрасен + 2 Дете (02-12,99) 92.40 162.80 237.60 195.80 162.80 195.80 118.80
2 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 92.40 162.80 237.60 195.80 162.80 195.80 118.80
2 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 115.50 203.50 297.00 244.75 203.50 244.75 148.50
APP 1-Bedroom -min 2; max 3+1 или 4 ad 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-03.01 04.01-10.01 11.01-14.02 15.02-21.02 22.02-31.03
Наем APP 1-Bedroom /2 Лице/ BB 95.70 176.00 / / 176.00 220.00 151.80
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Лица/ 102.30 182.60 / / 182.60 226.60 158.40
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /4 Лица/ 108.90 189.20 / / 189.20 233.20 165.00
2 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 95.70 176.00 / / 176.00 220.00 151.80
2 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 99.00 179.30 / / 179.30 223.30 155.10
2 Возрасни + 2 Дете (02-05,99) 95.70 176.00 / / 176.00 220.00 151.80
2 Возрасни + 2 Дете (06-12,99) 102.30 182.60 / / 182.60 226.60 158.40
2 Возрасни + 2 Дете (02-05,99)(06-12,99) 99.00 179.30 / / 179.30 223.30 155.10
3 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 102.30 182.60 / / 182.60 226.60 158.40
3 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 105.60 185.90 / / 185.90 229.90 161.70
APP 1-Bedroom -min 2; max 3+1 или 4 ad 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-03.01 04.01-10.01 11.01-14.02 15.02-21.02 22.02-31.03
Наем APP 1-Bedroom /2 Лице/ HB 108.90 189.20 303.60 233.20 189.20 233.20 165.00
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Лица/ 128.70 209.00 323.40 253.00 209.00 253.00 184.80
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /4 Лица/ 148.50 228.80 343.20 272.80 228.80 272.80 204.60
2 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 108.90 189.20 303.60 233.20 189.20 233.20 165.00
2 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 118.80 199.10 313.50 243.10 199.10 243.10 174.90
2 Возрасни + 2 Дете (02-05,99) 108.90 189.20 303.60 233.20 189.20 233.20 165.00
2 Возрасни + 2 Дете (06-12,99) 128.70 209.00 323.40 253.00 209.00 253.00 184.80
2 Возрасни + 2 Дете (02-05,99)(06-12,99) 118.80 199.10 313.50 243.10 199.10 243.10 174.90
3 Возрасни + 1 Дете (02-05,99) 128.70 209.00 323.40 253.00 209.00 253.00 184.80
3 Возрасни + 1 Дете (06-12,99) 138.60 218.90 333.30 262.90 218.90 262.90 194.70
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНА)
Новогодишна Вечера - 90.00 € за возрасен и 50.00 € за дете од  2 до 11,99 год.
Доплата (НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО)  
Божиќна вечера - 55.00 € за возрасен и 35.00 € за дете од  2 до 11,99 год.
Минимум ноки 4 4 4 4 4 4 4

Цените се изразени во евра

Сподели!

1046

Leave a comment

You are commenting as guest.