Designed by Сайт города Читы

Ново! Промо ! Египет-Хургада директен чартер лет од Скопје, секој Понеделник и Петок

И оваа летна сезона како и минатата! Една од најбараните понуди минатото лето! Египет-Хургада директен чартер лет од Скопје, секој Понеделник и Петок ...

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПРЕКРАСНИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН, ТРОПСКИ РАЈ
ХУРГАДА - најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта

СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК  И ПЕТОК СО ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ ОД СКОПЈЕ. МОЖНОСТ ЗА 6, 9, 10 ИЛИ 13 НОЌЕВАЊА.

 

НА СЛЕДНИОВ ЛИНК ПОГЛДЕНЕТЕ ГИ АЖУРИРАНИТЕ ЦЕНОВНИЦИ ЗА ПРОГРАМТА ЕГИПЕТ ЛЕТО 2019

 

Сподели!

1182

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.