Designed by Сайт города Читы

Острошки манастир - 1600 мкд со 1 ноќевање (превоз од Охрид) Февруари, Март, Април, Мај Промо!

Острошки манастир - 1600 мкд од Охрид. Термини: 16.02-18.02,      02.03-04.03,       16.03-18.03,       30.03-01.04,      13.04-15.04,     27.04-29.04,        11.05-13.05,       25.05-27.05

ТЕРМИНИ:

Февруари—-16.02-18.02                      Март—-02.03-04.03                      Март—-16.03-18.03                      Март—30.03-01.04

Април—13.04-15.04                             Април—-27.04-29.04                     Мај——-11.05-13.05                     Мај——25.05-27.05

1.ДЕН Петок.Состанок на групата во 23:30часот, кај бензиската пумпа Лук Оил кај автоубската станица. Поаѓање кон Црна Гора (ноќно возење). Се патува  преку Албанија со попатни паузи  и царински формалности.

2.ДЕНСабота.Пристигнување во Св.Стефан можност за панорамски разглед на најлуксузното летувалиште на Јадранот, потоа се патува до Будва. Разглед на Стариот град, слободно време за кафе, шопинг и други индивидуални активности. Во пладневните часови се поаѓа кон Острошки Манастир. По пристигнувањето по желба искачување до Манастирот  или трансфер со локален минибус, сместување, разглед на Горниот Манастир. Ноќевање во конак или во дворот на манастирот.

3.ДЕН-Недела.Поаѓање за Македонија во утринските часови. Попатна пауза во Подгорица во трговски центар Delta City. Патот води преку Албанија. Пристигнување во трговскиот центар ТЕГ во Тирана. Можност за шопинг, кафе-пауза итн. Поаѓање кон Македонија, царински формалности и пристигнување во ноќните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  1,600 мкд

Во цената е вклучено :

– Превоз на наведената релација со туристички автобус

– Организација и водство на патувањето

– Разглед на Св.Стефан, Будва, Острошки манастир, Подгорица и трговскиот центар ТЕГ во Тирана

– Пратител на групата

Во цената не е вклучено:

– Трансфер до Горниот Манастир со локално комбе (1еу по лице)

– Патничко осигурување

– Ноќевање во долниот конак (5еур по лице)- Нокевање во Горниот конак е бесплатно доколку има слободни места кои се проверуваат по пристигнување во манастирот

– Туристичка такса во Острог (1 еур по лице)

НАПОМЕНА!!!

– За реализација на овој аранжман се потребни минимум 40 патници.

Сподели!

267

Leave a comment

You are commenting as guest.