Designed by Сайт города Читы

Промо! Превоз Банско/Сандански зима од Охрид, Битола

Зима 2018/2019! Организиран превоз за Сандански, Банско... 

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

поаѓање во ЧЕТВРТОК и НЕДЕЛА 

 

Битола – Банско – Битола

Цена: 30€ - за возрасни (+доплата за трансфер од Охрид)

Цена: 20€ - за деца од 2 до 10 години

 

 

Битола - Сандански - Битола

Цена: 25€ - за возрасни

Цена: 20€ - за деца од 2 до 10 години

 

 

Од Битола во 05:00 час

Од Банско во 14:00 час. по локално време

 

 

Патниците се оставаат до најблиското место до хотелот каде може да минува автобус

 

Ноќи

Поаѓање

Враќање

3 ноќи

06.12.18

09.12.18

4 ноќи

09.12.18

13.12.18

3 ноќи

13.12.18

16.12.18

4 ноќи

16.12.18

20.12.18

3 ноќи

20.12.18

23.12.18

4 ноќи

23.12.18

27.12.18

3 ноќи

27.12.18

30.12.18

4 ноќи

30.12.18

03.01.19

3 ноќи

03.01.19

06.01.19

4 ноќи

06.01.19

10.01.19

3 ноќи

10.01.19

13.01.19

4 ноќи

13.01.19

17.01.19

3 ноќи

17.01.19

20.01.19

4 ноќи

20.01.19

24.01.19

3 ноќи

24.01.19

27.01.19

4 ноќи

27.01.19

31.01.19 

3 ноќи

31.01.19

03.02.19 

4 ноќи

03.02.19

07.02.19

3 ноќи

07.02.19

10.02.19

4 ноќи

10.02.19

14.02.19

3 ноќи

14.02.19

17.02.19

 4 ноќи

17.02.19

21.02.19Сподели!

602

Leave a comment

You are commenting as guest.