Designed by Сайт города Читы

Хотел "Ambasador" 4* - Битола

Најновиот и најмодерниот хотел во Битола се наоѓа во центарот на градот. Нашите гости можат да уживаат во 6 апартмани и 8 двокреветни соби, и исто така во ресторан кој може да се преобрази за да служи за потреби како конференциска сала, презентации, коктел-забави, семејни собири, и често служи како џез клуб. Хотелот има сопствен паркинг, и пријателскиот персонал ќе се погрижи за секоја Ваша потреба на повеќе јазици.

Сподели!

579

Leave a comment

You are commenting as guest.