Designed by Сайт города Читы

Забелешка

Google Geocoding API error: The request was denied.

Хотел "Biser" 3* - Струга

Локација: Хотел Бисер е лоциран на брегот на Охридското езеро, и е изграден во уникатен старо Македонски стил. Се наоѓа во близина на манастирот Света Богодорица, село Калишта.
Капацитет: 79 соби и 5 апартмани
Услуги: ресторан, летна тераса, пицерија, конференциска сала, дискотека, паркинг.

Сподели!

1669

Leave a comment

You are commenting as guest.