Designed by Сайт города Читы

Хотел "Kam Village" 4*

Опис: Хотелот "Kam Village" 4* е нов хотел, отворен во 2017 година. Се наоѓа во склоп на комплексот "КАМ Village" кој e во близина на главната автобуска станица во Охрид и на само еден километар до центарот на градот. 

Капцитет: Хотелот располага со 37 пространи соби со 90 гости капацитет, и фоаје за сите гости за релаксација и дружба. Собите се уредени во модерен стил, со светли бои и широки прозорци и удобни кревети. Секоја соба е опремена со сопствен тоалет, клима уред, кабелска ТВ, интернет и мини бар.

Услуги: Ресторанот кој се наоѓа во рамките на хотелот располага со 110 седишта Комплексот располага со паркинг од затворен тип, вклучен во престојот и достапен 24 часа.Во рамките на хотелот се наоѓа и конференциската сала која е опремена со професионална опрема и има капацитет од 60 посетители и е погодна за организирање на средби, семинари, работилници и состаноци.

Сподели!

3

Leave a comment

You are commenting as guest.