Designed by Сайт города Читы

Хотел "Kapri" 3* - Битоа

Локација: Хотел & ресторан “Капри” Битола се наоѓа :
- на почетокот на патот за Нижеполе – Пелистер;
- на влезот од Охрид до бензинската пумпа Макпетрол, во непосредна близина на магистралниот пат Прилеп - Охрид(500 м) од влезот кај бензиската пумпа Лукоил.
- на 3.5 км од Ценатрот на градот Битола.

Капацитет: Хотел “ Капри” располага со вкупно 20 соби од кои :

  • 15 – 1/2 соби ( околу 20м2)
  • 3 – студиа 1/2 + 1 (30м2)
  • 2 – студиа 1/3 + 1 (35м2)

Сите соби располагаат со ТВ-плазма, телефон,интернет, WC, фен за коса, минибар, централно ладење и греење,картичка за осветление.
Интернет конекција во целиот објект.

Услуги: паркинг простор, ресторанска сала, летна тераса, семинарска сала, рецепцијата (24 часа).

Сподели!

451

Leave a comment

You are commenting as guest.