Designed by Сайт города Читы

Хотел "Makotex" - Охрид

Локација: Хотелот Макотекс сместен во населбата Лагадин, на само 5 километри од Охрид, со убава и просторна плажа има прекрасна местоположба во низата на хотели на охридскиот брег. Хотелот е сместен во зелинило и со восхитувачки поглед на езерото и на планината Галичица.

Капацитет: Располага со 25 соби (дво, три и четврокреветни) со капацитет од 62 легла. 

Услуги: Хотелот има ресторанска и банкет сала и соодветна опрема за деловни состаноци. Хотелот Макотекс има плажа „Зелен рај“ со околу 100 метри должина. Плажата е со ситен камен и целосно опремена.

Сподели!

2868

Leave a comment

You are commenting as guest.