Designed by Сайт города Читы

Хотел "Mizo" 3*

Локација: Комплексот Мизо се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, во близина на старата рибарска населба Канео и на само еден километар од старата охридска чаршија.

Капацитет: Трите Депанданси се придружен дел на Хотел Мизо и располагаат со стандардно уредени двокреветни и трокреветни соби.

Во склоп на комплексот Мизо се и 10 прекрасно уредени вили.

Услуги: Комплексот располага со:  отворен базен, приватна плажа, ресторан, приватна марина (платформа), спортски терени (тенис, ракомет, кошарка, мал фудбал) и сопствен паркинг.
Спортските терени кои ги исполнуваат современите стандарди се одлична можност за спортски екипи за одржување тренинзи или спортски игри или пак за разонода за гостите во слободното време.

Сподели!

402

Leave a comment

You are commenting as guest.