Designed by Сайт города Читы

Забелешка

Google Geocoding API error: The request was denied.

Хотел "Montenegro Inn" 3* - Охрид

Локација: Хотелот е лоциран на 500 метри од Охридското Езеро во центарот на Охрид

Капацитет: Хотелот располага со 30 соби (80 легла) и 3 апартмани

Услуги: Ресторан, тераса, бар, паркинг, wifi интернет 

Сподели!

1145

Leave a comment

You are commenting as guest.