Designed by Сайт города Читы

Хотел "Панорамa" 4* Крушево (со спа центар)

https://panoramaspa.mk/en/spa-2-4/

УЖИВАЈТЕ ВО БАЗЕНОТ СО ПРЕКРАСНА ГЛЕТКА... 

ЦЕНИ 2020

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА НА ДЕН ЗА 2 ЛИЦА 

Цената на двокреветна соба ВВ 72 евра
Цената на супериор ВВ 82 евра
Цената на јуниор ВВ 100 евра
Цената на деликс ВВ 118 евра

Во цената е вклучено доручек, користење на СПА ценатрот, интернет, телевизија, паркинг, ддв, туристичка такса, complementarity café и вода по собите.

Сподели!

144

Leave a comment

You are commenting as guest.