Designed by Сайт города Читы

Хотел "Сончева Порта" - Охрид

Локација: Хотелот Сончева Порта се наоѓа во близина на Охрид - 1,5 км оддалеченост од центарот на градот, на прекрасен рид на 850 м. надморска височина. Локацијата нуди можност за уживање во прекрасниот поглед на Охрид и Струга, посебно на Охридското езеро и Охридско-Струшкиот регион. Тивок амбиент далеку од градската врева. Хотелот е опкружен од бујна вегетација, и планинарски патеки.
Капацитет: 15 соби.
Услуги: Ресторан, надворешен базен, фитнес, џакузи, паркинг (надворешен сопствен) , интернет.

Сподели!

672

Leave a comment

You are commenting as guest.