Designed by Сайт города Читы

Хотел "Sveti Naum" 3*

Локација: Свети Наум хотелски комплекс во боженственото природно опкружување на локалитетот Св. Наум на 28 километри од градот Охрид, помеѓу бескрајното синило на Охридското Езеро и високиот планински масив на планината Галичица, непосредно до најубавите и најголемите извори кои го напојуваат Охридското Езеро. 

Капацитет: хотелот располага со 6 традиционални двокреветни соби и 22 апартмани.

Услуги: ресторан со капацитет од 150 места, национален ресторан "Охридска соба",бар, конференциски сали со капацитет од 12 до 150 лица.

 

Цени за 2018 година

Јули-Август

 

Опис на соба и цена

ДВОКРЕВЕТНА СОБА-планина (француски)- ------------40 евра

(достапни 4 соби) Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА –планина(2 кревети) --------------40 евра

(достапни 2 соби) Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-планина(француски)+помошен лежај+дневен престој ------------------------------------------50евра

Доплата за помошен лежај-20евра

Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-поглед црква(француски)+помошен+дневен престој---------- 50евра

Доплата за помошен лежај -20 евра

Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-езеро(француски лежај+помошен лежај+ дневен престој)-----------------------------------------60 евра

Доплата за помошен лежај-20 евра

Сам во соба-40 евра

ТРОКРЕВЕТНА СОБА-аголна(француски+единечен)+дневен престој--------------------------------------------------------------75 евра

Сам во соба 30евра

ТРОКРЕВЕТНА СОБА-езеро(француски+единечен)одделни

соби,дневен престој,помошен лежај---- -----------------80 евра

доплата за помошен лежај -20 евра

ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА-планина(француски+2 единечни)

4 лица x 25 евра -----------------------------------------------100 евра

ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА –езеро-планина( француски+2 единечни)+дневен престој

4 лица x 25 евра ----------------------------------------------100 евра

ЕКСKЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро(француски+единечен)---------------------------------------------------------------------------------100 евра

ЕКСКЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро(француски+помошен)----------------------------------------------------------------------------------100 евра

ЕКСКЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро (француски)-------100 евра

 

 

Цени за април,мај,јуни,септември,октомври

Опис на соба и цена

ДВОКРЕВЕТНА СОБА-планина (француски)- -----------40 евра

(достапни 4 соби). Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА –планина(2 кревети) -------------40 евра

(достапни 2 соби). Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-планина(француски)+помошен лежај+дневен престој-----------------50евра

Доплата за помошен лежај-20евра

Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-поглед црква(француски)+помошен+дневен престој--------50евра

Доплата за помошен лежај -20 евра

Сам во соба-30 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-езеро(француски лежај+помошен лежај+ дневен престој)--------------------50 евра

Доплата за помошен лежај-20 евра

Сам во соба-30 евра

ТРОКРЕВЕТНА СОБА-аголна(француски+единечен)+дневен престој------------60 евра

ТРОКРЕВЕТНА СОБА-езеро(француски+единечен)одделни

соби,дневен престој,помошен лежај---- ----------------70 евра

доплата за помошен лежај -20 евра

ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА-планина(француски+2 единечни)

4 лица x 20 евра ------------------------------------------------80 евра

ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА –езеро-планина( француски+2 единечни)+дневен престој

4 лица x 20 евра ------------------------------------------------80 евра

ЕКСKЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро(француски+единечен)-----------------------------------100 евра

ЕКСКЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро(француски+помошен)-----------------------------------100 евра

ЕКСКЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро (француски)------100 евра

 

 

Деца до 3 години бесплатно

Деца од 3 до 7 години без додатен кревет 50% попуст

Деца од 3 до 7 години со додатен кревет 30% попуст

Деца од 7 до 14 години 30% попуст

 

 

Сподели!

32

Leave a comment

You are commenting as guest.