Designed by Сайт города Читы

Хотел "Vip" 3* - Скопје

Локација: Вип Хотелот се наоѓа во близина на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" и Скопски саем во Скопје. 

Капацитет: Вкупниот број на соби е 51 од кои сите содржат клима уред, кабелска телевизија, мини бар, безжичен интернет, купатило со фен.

Услуги: 

  • Услуга во соба;
  • Packed Lunches;
  • Изнајмување на автомобили;
  • 24-часовна рецепција;
  • Перална;
  • Хемиско чистење;
  • Услуга за пеглање;
  • Состаноци и банкети;
  • Факс и фотокопир услуги.

Сподели!

863

Leave a comment

You are commenting as guest.