Designed by Сайт города Читы

Виза за Дубаи (Обединети арапски емирати)

Потребни документи:

 • Скенирана фотографија во боја

 • Скениран пасош во боја (само првата страница каде е фотогфафијата)

 • Пополнет формулар(се пополнува во агенција)

 • Резервиран авио билет

 • Цена на визата, информација во агенцијата:
  ОДИСЕА ХОЛИДЕЈС Д.О.О. ОХРИД
  ул. "Димитар Влахов" бр.15 локал 1
  T: +389(0) 46 520 400 M: +389(0) 78 968 419

Сподели!

1585

Leave a comment

You are commenting as guest.