Designed by Сайт города Читы

Цени на ски услуги Банско зима 2017/2018

ЦЕНИ НА СКИ УСЛУГИ БАНСКО ЗИМА 2017/2018
                       
Тип на услуга Возрасни   Деца до 12 години
3 дена 4 дена 6 дена 9 дена 13 дена   3 дена 4 дена 6 дена 9 дена 13 дена
Наем на ски и штеки 28,0 € 38,0 € 47,0 € 69,0 € 87,0 €   16,0 € 22,0 € 32,0 € 42,5 € 57,5 €
Наем на сноуборд 44,0 € 60,0 € 72,0 € 99,0 € 140,0 €            
Наем на ски чизми 18,5 € 25,0 € 34,5 € 44,0 € 58,0 €   14,0 € 18,5 € 22,0 € 34,0 € 43,0 €
Наем на сноуборд чизми 38,5 € 46,0 € 54,0 € 84,0 € 106,0 €            
Групни ски часови 4 часа на ден + ноќно скијање 61,0 € 81,0 € 107,5 € 155,0 € 207,0 €   41,0 € 55,0 € 71,5 € 94,0 € 135,0 €
Групни ски часови 2 часа на ден 44,0 € 53,0 € 61,0 € 85,5 € 118,0 €            
Ски карта + наем на ски+штеки+чизми 135,0 € 180,0 € 231,0 € 340,0 € 430,0 €   84,0 € 112,0 € 140,0 € 204,0 € 270,0 €
Ски карта + наем на ски+штеки 118,0 € 159,0 € 201,0 € 296,0 € 388,0 €   69,0 € 95,5 € 120,0 € 172,0 € 231,0 €
Ски карта + групни ски часови 4 часа на ден + ноќно скијање 138,0 € 183,0 € 257,0 € 376,0 € 496,0 €   88,0 € 118,0 € 156,0 € 207,0 € 294,0 €
Ски карта + групни ски часови 2 часа на ден + ноќно скијање 133,0 € 176,0 € 215,0 € 320,0 € 379,0 €            
Голем ски пакет (ски карта + целосна ски опрема + 4 часа дневно ски часови + ноќно скијање) 143,0 € 190,0 € 277,0 € 396,0 € 522,0 €   103,0 € 138,0 € 163,0 € 235,0 € 319,0 €
Голем сноуборд пакет (ски карта + наема на сноубоард опема, сноубоард чизми, сноубоард часови 3 дан по 2 часа + ноќно скијање) 200,0 € 256,0 € 303,0 € 411,0 € 540,0 €            
Крос кантри ски пакет: наем на ски,штеки,чизми + 2 часа ски часови - - 93,0 € 131,0 € 169,0 €            
Ски карта + наем на сноубоард + чизми 169,0 € 225,0 € 279,0 € 403,0 € 540,0 €            
Ски карта + наем на сноубоард 133,0 € 179,0 € 225,0 € 333,0 € 447,0 €            
Ски карта + наем на чизми 131,0 € 175,0 € 207,0 € 312,0 € 403,0 €            
Ски карта + групни сноубоард гупни часови 3 дена по 2 часа + ноќно скијање 164,0 € 190,0 € 227,0 € 304,0 € 379,0 €            
ШКОЛИ ЗА ДЕЦА – за деца од 7 до 18 год за група од минимум 15 лица со лиценциран учител
Голем ски пакет (ски карта + целосна ски опрема + 4 часа дневно ски часови + ноќно скијање)             111,0 € 148,0 € 213,0 € 293,0 € 397,0 €
                       
Забелешка:                      
Сноубоард часови се нудат само на лица над 12 години                      
Ски часови се нудат на деца од 7 години и над 7 години                      
Напомена:                      
Ве цената не е вклучена 4,5 еур такса по лице за асистенција на преставник од кого се земаат картите кај ски гондолата, Етно ресторан                      

Сподели!

123

Leave a comment

You are commenting as guest.