Designed by Сайт города Читы

Хотел “Elegant Spa“ 4*

www.elegantbansko.com

Попусти за рани резервации /валидно за пристигнување после 22.12/:

15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2017 и 100% уплатени до 05.11.2017 
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2017 и 100% уплатени до 05.12.2017

Дополнителни попусти: 
1 гратис ноќевање за резервации со престој од 7 дo 11 ноќевања за пристигнување во период 01.10.-21.12.2017 & 08.01.2017-30.04.2018
2 гратис ноќевања за резервации со престој 12 и повеќе ноќевања за пристигнување во период 01.10.-21.12.2017 & 08.01.2017-30.04.2018
* Дополнителните попуст се комбинираат со ЕВ попустот!


 

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 
STUDIO-минимум 2; 
максимум 2+1 или 3 возрасни 
01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во STUDIO BB 14.0 28.0 61.6 33.6 28.0 22.4
STUDIO - SGL USE (max 1 adl+1 chd 0-5,99 y.o.) 22.4 44.8 112.0 61.6 44.8 37.0
Rent STUDIO /2 pax/ 28.0 56.0 123.2 67.2 56.0 44.8
STUDIO + EXTRA BED (3 adults) 41.4 76.2 156.8 89.6 76.2 61.6
1 adult + 1 Chd (02-05,99) 25.2 50.4 110.9 60.5 50.4 40.3
1 adult + 1 Chd (06-11,99) 25.2 50.4 110.9 60.5 50.4 40.3
1 adult + 2 Chd (02-05,99) 25.2 50.4 110.9 60.5 50.4 40.3
1 adult + 2 Chd (06-11,99) 33.0 63.8 133.3 77.3 63.8 51.5
1 Adult + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 25.2 50.4 110.9 60.5 50.4 40.3
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 28.0 56.0 123.2 67.2 56.0 44.8
2 Adults + 1 Chd (06-11,99) 35.8 69.4 145.6 84.0 69.4 56.0
AПАРТМАН СО 1 СПАЛНА - минимум 2;
максимум 2+1 или 3 возрасни 
01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во 1-Bedroom BB 16.8 30.8 67.2 38.1 30.8 25.2
Rent APP 1-Bedroom /2 pax/ 33.6 61.6 134.4 76.2 61.6 50.4
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 pax/ 47.0 81.8 168.0 98.6 81.8 67.2
1 adult + 1 Chd (06-11,99) 30.2 55.4 121.0 68.5 55.4 45.4
1 adult + 2 Chd (06-11,99) 38.1 68.9 143.4 85.3 68.9 56.6
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 33.6 61.6 134.4 76.2 61.6 50.4
2 Adults + 1 Chd (06-11,99) 41.4 75.0 156.8 93.0 75.0 61.6
AПАРТМАН СО 1 СПАЛНА Family- 
минимум 4; максимум 4 возрасни 
01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во 1-Bedroom BB 12.9 23.8 47.6 25.2 23.8 18.2
Rent APP 1-Bedroom /4 pax/ 51.5 95.2 190.4 100.8 95.2 72.8
2 Adults + 2 Chd (02-05,99) 46.4 85.7 171.4 90.7 85.7 65.5
2 Adults + 2 Chd (06-11,99) 46.4 85.7 171.4 90.7 85.7 65.5
2 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 46.4 85.7 171.4 90.7 85.7 65.5
AПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ- минимум 4; максимум 4+2/5 или 6 возрасни  01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во 2-Bedroom BB 14.6 26.6 56.0 30.2 26.6 21.0
Rent APP 2-Bedroom /4 pax/ 58.2 106.4 224.0 121.0 106.4 84.0
APP 2-Bedroom + EXTRA BED /5 pax/ 71.7 126.6 257.6 143.4 126.6 100.8
4 Adults + 1 Chd (02-05,99) 58.2 106.4 224.0 121.0 106.4 84.0
4 Adults + 1 Chd (06-11,99) 66.1 119.8 246.4 137.8 119.8 95.2
4 Adults + 2 Chd (02-05,99) 58.2 106.4 224.0 121.0 106.4 84.0
4 Adults + 2 Chd (06-11,99) 73.9 133.3 268.8 154.6 133.3 106.4
4 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 66.1 119.8 246.4 137.8 119.8 95.2
5 Adults + 1 Chd (02-05,99) 71.7 126.6 257.6 143.4 126.6 100.8
5 Adults + 1 Chd (06-11,99) 79.5 140.0 280.0 160.2 140.0 112.0
ПОЛУПАНСИОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)
STUDIO-
минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни 
01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во STUDIO HB 23.0 37.0 70.6 42.6 37.0 31.4
STUDIO - SGL USE (max 1 adl+1 chd 0-5,99 y.o.) 31.4 53.8 121.0 70.6 53.8 45.9
Rent STUDIO /2 pax/ 45.9 73.9 141.1 85.1 73.9 62.7
STUDIO + EXTRA BED (3 adults) 68.3 103.0 183.7 116.5 103.0 88.5
1 adult + 1 Chd (02-05,99) 34.2 62.8 120.0 72.4 62.8 53.3
1 adult + 1 Chd (06-11,99) 39.8 65.0 125.4 75.0 65.0 54.9
1 adult + 2 Chd (02-05,99) 34.2 59.4 119.8 69.4 59.4 49.3
1 adult + 2 Chd (06-11,99) 53.2 84.0 153.4 97.4 84.0 71.7
1 Adult + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 39.8 65.0 125.4 75.0 65.0 54.9
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 45.9 73.9 141.1 85.1 73.9 62.7
2 Adults + 1 Chd (06-11,99) 59.4 93.0 169.1 107.5 93.0 79.5
AПАРТМАН СО 1 СПАЛНА-минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни  01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во 1-Bedroom HB 25.8 39.8 76.2 47.0 39.8 34.2
Rent APP 1-Bedroom /2 pax/ 51.5 79.5 152.3 94.1 79.5 68.3
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 pax/ 73.9 108.6 194.9 125.4 108.6 94.1
1 adult + 1 Chd (06-11,99) 44.8 70.0 135.5 83.1 70.0 59.9
1 adult + 2 Chd (06-11,99) 50.4 75.6 141.1 88.7 75.6 65.5
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 51.5 79.5 152.3 94.1 79.5 68.3
2 Adults + 1 Chd (06-11,99) 65.0 98.6 180.3 116.5 98.6 85.1
AПАРТМАН СО 1 СПАЛНА-Family- 
минимум 4; максимум 4 возрасни 
01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во 1-Bedroom HB 21.8 32.8 56.6 34.2 32.8 27.2
Rent APP 1-Bedroom /4 pax/ 87.4 131.0 226.2 136.6 131.0 108.6
2 Adults + 2 Chd (02-05,99) 64.3 103.6 189.3 108.6 103.6 83.4
2 Adults + 2 Chd (06-11,99) 75.5 114.8 200.5 119.8 114.8 94.6
2 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 69.9 109.2 194.9 114.2 109.2 89.0
AПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ
минимум 4; максимум 4+2/5 или 6 возрасни 
01.12-21.12.17 22.12-28.12.17 29.12-03.01.18 04.01-11.02.18 12.02-25.02.18 26.02-30.04.18
По лице во 2-Bedroom HB 23.5 35.6 65.0 39.2 35.6 30.0
Rent APP 2-Bedroom /4 pax/ 94.1 142.2 259.8 156.8 142.2 119.8
APP 2-Bedroom + EXTRA BED /5 pax/ 116.5 171.4 302.4 188.2 171.4 145.6
4 Adults + 1 Chd (02-05,99) 94.1 142.2 259.8 156.8 142.2 119.8
4 Adults + 1 Chd (06-11,99) 107.5 161.3 287.8 179.2 161.3 136.6
4 Adults + 2 Chd (02-05,99) 94.1 142.2 259.8 156.8 142.2 119.8
4 Adults + 2 Chd (06-11,99) 121.0 180.3 315.8 201.6 180.3 153.4
4 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 107.5 161.3 287.8 179.2 161.3 136.6
5 Adults + 1 Chd (02-05,99) 116.5 171.4 302.4 188.2 171.4 145.6
5 Adults + 1 Chd (06-11,99) 129.9 190.4 330.4 210.6 190.4 162.4
Комунална такса по лице на ден (возрасен или дете ): ЗАДОЛЖИТЕЛНО  1,00 по лице на ден
FB Доплата за возрасен на HB  
возрасен/дете 6-11,99 по лице на ден
8,00 / 6,00
Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО )  
Новогодишна Вечера - 75€ за возрасен и 40€ за дете од 06 дo 11,99 години. Бебе не користи услуги.
Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО )  
Божиќна Вечера - 35€ за возрасен и 25€ за дете од 06 дo 11,99 години. Бебе не користи услуги 
Минимум престој  1 3 4 4 1 1
Политика за отказ на резервација  3 10 30 15 10 7
Пенали за отказ на резервација   1 1 100% 1 1 1
Пенали за NO show (во ноќи)   2 2 100% 2 2 2
Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност од 1ЕУР = 62 мкд.

Сподели!

77

Leave a comment

You are commenting as guest.