Designed by Сайт города Читы

Хотел “Amira Apartments&Spa“ 5*

hotelamira.bg

 

Попусти за рани резервации:

15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2017 и 100% уплатени до 05.11.2017
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2017 и 100% уплатени до 05.12.2017


Дополнителни попусти: 
7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 and 14=12 за престој во периоди 01.12.-31.03.
* Дополнителните попусти се комбинираат со ЕВ попустот! 

ПОЛУПАНСИОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)
Двокреветна соба - минимум 2; максимум 2  01.12-26.12.17;
11.03-31.03.18
27.12-01.01.18 02.01-09.01.18 10.01-10.03.18
По лице во DBL HB 56.7 96.3 79.2 67.7
DBL ROOM 113.3 192.5 158.4 135.3
1 Adult + 1 Chd (00-05,99) 113.3 192.5 158.4 135.3
1 Adult + 1 Chd (06-11,99) 113.3 192.5 158.4 135.3
Студио /2+1/ - минимум 2; максимум 2  +1 / 3 Adults 01.12-26.12.17;
11.03-31.03.18
27.12-01.01.18 02.01-09.01.18 10.01-10.03.18
По лице во STUDIO /2+1/ HB 67.7 115.0 94.6 80.9
Наем на STUDIO /2+1/ ROOM /2 Person/ 135.3 229.9 189.2 161.7
STUDIO /2+1/ + EXTRA BED /3 Person/ 195.8 290.4 249.7 222.2
1 Adult + 1 Chd (00-05,99) 135.3 229.9 189.2 161.7
1 Adult + 1 Chd (06-11,99) 135.3 229.9 189.2 161.7
2 Adults + 1 Chd (00-05,99) 135.3 229.9 189.2 161.7
2 Adults + 1 Chd (06-11,99) 184.8 279.4 238.7 211.2
Апартман со 1 спална /2+2/  -минимум 2; максимум 2+2/3+1 или 4  01.12-26.12.17;
11.03-31.03.18
27.12-01.01.18 02.01-09.01.18 10.01-10.03.18
По лице во APP 1-Bedroom /2+2/  HB 83.6 141.9 116.6 100.1
Наем на APP 1-Bedroom /2+2/ /2 Person/ 167.2 283.8 233.2 200.2
APP 1-Bedroom /2+2/  + EXTRA BED /3 Person/ 227.7 344.3 293.7 260.7
APP 1-Bedroom /2+2/  + 2 EXTRA BEDS /4 Person/ 288.2 404.8 354.2 321.2
2 adults + 1 Chd (00-05,99) 167.2 283.8 233.2 200.2
2 adults + 1 Chd (06-11,99) 216.7 333.3 282.7 249.7
2 adults + 2 Chd (00-05,99) 167.2 283.8 233.2 200.2
2 adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99) 216.7 333.3 282.7 249.7
2 adults + 2 Chd (06-11,99) 266.2 382.8 332.2 299.2
3 adults + 1 Chd (00-05,99) 227.7 344.3 293.7 260.7
3 adults + 1 Chd (06-11,99) 277.2 393.8 343.2 310.2
Апартман со 1 спална со камин  -минимум 2; максимум 2+2/3+1 или 4  01.12-26.12.17;
11.03-31.03.18
27.12-01.01.18 02.01-09.01.18 10.01-10.03.18
По лице во Апартман со 1 спална со камин   HB 123.8 210.1 173.3 148.5
Наем на Апартман со 1 спална со камин  /2 Person/ 247.5 420.2 346.5 297.0
Апартман со 1 спална со камин  + EXTRA BED /3 Person/ 308.0 480.7 407.0 357.5
Апартман со 1 спална со камин  + 2 EXTRA BEDS /4 Person/ 368.5 541.2 467.5 418.0
2 adults + 1 Chd (00-05,99) 247.5 420.2 346.5 297.0
2 adults + 1 Chd (06-11,99) 297.0 469.7 396.0 346.5
2 adults + 2 Chd (00-05,99) 247.5 420.2 346.5 297.0
2 adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99) 297.0 469.7 396.0 346.5
2 adults + 2 Chd (06-11,99) 346.5 519.2 445.5 396.0
3 adults + 1 Chd (00-05,99) 308.0 480.7 407.0 357.5
3 adults + 1 Chd (06-11,99) 357.5 530.2 456.5 407.0
Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНА)  
Новогодишна Вечера  - 130€ за возрасен/67.5€ за дете од  6 дo 11,99 години / 20€ за дете од  2 дo 5,99 години 
Политика за отказ на резервации  (денови пред пристигнување) 7 21 14 10
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 1 2 1 1
Пенали за отказ на резервација после  10.12.2017 за резервации со ЕВ попуст  50% 50% 50% 50%
Пенали за NO show 50% 100% 50% 50%
Задолжително: 1 ЕУР Туристичка такса по лице на ноќ 
Цената е дадена во ЕВРА за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд

 

Сподели!

75

Leave a comment

You are commenting as guest.