Designed by Сайт города Читы

Хотел “Orbilux" 3*

http://www.orbilux.bg/

 ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ:

20 % Попуст за резервации направени до 30.09.2017 и 100% уплатени до 10.10.2017
15 % Попуст за резервации направени до 30.10.2017 и 100% уплатени до 10.11.2017
10 % Попуст за резервации направени до 01.12.2017 и 100% уплатени до 10.12.2017

Дополнителни попусти: 
7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12 за резервации со престој во период 01.12.-21.12. & 18.02.-31.03.
* Дополнителните попусти НЕ се комбинираат со ЕВ попустот!

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)
STUDIO-минимум 2; максимум 2+1/3  01.12-21.12.17 22.12-26.12.17;
19.01-17.02.18
27.12-06.01.18 07.01-18.01.18;
18.02-31.03.18
По лице во STUDIO HB 25.3 28.6 44.0 25.3
Наем на STUDIO /1 Person/ 41.8 48.4 71.5 41.8
Наем на STUDIO /2 Person/ 50.6 57.2 88.0 50.6
STUDIO + EXTRA BED /3 Person/ 69.3 78.1 118.8 69.3
1 adult+ 1 Chd (3-12,99) 43.0 48.6 74.8 43.0
1 adult+ 2 Chd (3-12,99) 63.3 71.5 110.0 63.3
2 adults + 1 Chd (3-12,99) 63.3 71.5 110.0 63.3
Апартман со 1 спална -минимум 2; 
максимум 2+2/4 
01.12-21.12.17 22.12-26.12.17;
19.01-17.02.18
27.12-06.01.18 07.01-18.01.18;
18.02-31.03.18
По лице во APP 1-Bedroom HB 29.7 33.0 49.5 29.7
Наем на APP 1-Bedroom /2 Person/ 59.4 66.0 99.0 59.4
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Person/ 78.1 86.9 129.8 78.1
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /4 Person/ 96.8 107.8 160.6 96.8
2 adults + 1 Chd (3-12,99) 74.3 82.5 123.8 74.3
2 adults + 2 Chd (3-12,99) 89.1 99.0 148.5 89.1
3 adults + 1 Chd (3-12,99) 93.0 103.4 154.6 93.0
Апартман со 2 спални минимум 4; максимум 4+2/6 01.12-21.12.17 22.12-26.12.17;
19.01-17.02.18
27.12-06.01.18 07.01-18.01.18;
18.02-31.03.18
По лице во APP 2-Bedroom HB 24.2 27.5 40.7 24.2
Наем на APP 2-Bedroom /4 Person/ 96.8 110.0 162.8 96.8
APP 2-Bedroom + EXTRA BED /5 Person/ 115.5 130.9 193.6 115.5
APP 2-Bedroom + EXTRA BED /6 Person/ 134.2 151.8 224.4 134.2
4 adults + 1 Chd (3-12,99) 108.9 123.8 183.2 108.9
4 adults + 2 Chd (3-12,99) 121.0 137.5 203.5 121.0
5 adults + 1 Chd (3-12,99) 127.6 144.7 214.0 127.6
Новогодишна Вечера  Доплата  за возрасен/за дете 3-12,99  НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО  50,00 / 27,00
Божиќна вечера  Доплата  за возрасен/за дете 3-12,99 НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО 35,00 / 20,00
Минимум престој во ноќи  1 1 3 1
Release  7 7 14 7
Политика за отказ на резервации 
(денови пред пристигнување)
5 10 21 7
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) од резервацијата 1 1 1 1
Пенали за NO show 2 2 2 2

Задолжително: 1 ЕУР Туристичка такса по лице на ноќ


Note: појадок, вечера - шведска маса или сет мени. 
Цената е дадена во ЕВРА за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.

Сподели!

64

Leave a comment

You are commenting as guest.