Designed by Сайт города Читы

Хотел “Pirin“ 4*

www.balkanholidays.eu.com/pirin-hotel.html

 

Early bookings:

15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2017 и 100% уплатени до 05.11.2017
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2017 и 100% уплатени до 05.12.2017Early bookings попуст за ски услуги со задолжително сместување во некој од хотелите Bansko 4*/Pirin 4*/Strazhite 4*, Mura 3* only:
10 % Попуст за ски услуги за резервации направени до 31.10.2017 и 100% уплатени до 05.11.2017
10 % Попуст за ски услуги за резервации направени до 30.11.2017 и 100% уплатени до 05.12.2017
*Резервации кои се потврдени за Новогодишен период мора да бидат 100% уплатени до 05.12.2017

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ ЛИЦА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)
DBL ROOM -минимум 2; 
максимум 2+1 или 3 возрасни 
01.12-14.12.17;
02.03-02.04.18
15.12-28.12.17;
12.01-25.01.18;
16.02-01.03.18
29.12-11.01.18 26.01-15.02.18
По лице во DBL HB 38,5 39,6 60,5 50,6
SGL ROOM (max 1 adl+1 chd 0-1,99 y.o.) 55,0 56,1 77,0 67,1
DBL ROOM 77,0 79,2 121,0 101,2
DBL ROOM + EXTRA BED (3 adults) 107,8 110,9 169,4 141,7
1 adult + 1 Chd (02-11,99) 57,8 59,4 90,8 75,9
1 Adult + 2 Chd (02-11,99) 57,8 59,4 90,8 75,9
2 Adults + 1 Chd (02-11,99) 77,0 79,2 121,0 101,2
DBL DELUXE ROOM -минимум 2; 
максимум 2+1 или 3 возрасни 
01.12-14.12.17;
02.03-02.04.18
15.12-28.12.17;
12.01-25.01.18;
16.02-01.03.18
29.12-11.01.18 26.01-15.02.18
По лице во DBL DELUXE HB 44,0 45,1 66,0 56,1
SGL DELUXE ROOM (max 1 adl+1 chd 0-1,99 y.o.) 60,5 61,6 82,5 72,6
DBL DELUXE ROOM 88,0 90,2 132,0 112,2
DBL DELUXE ROOM + EXTRA BED (3 adults) 123,2 126,3 184,8 157,1
1 adult + 1 Chd (02-11,99) 66,0 67,7 99,0 84,2
1 Adult + 2 Chd (02-11,99) 66,0 67,7 99,0 84,2
2 Adults + 1 Chd (02-11,99) 88,0 90,2 132,0 112,2
APP 1-Bedroom -минимум 2; 
максимум 3+1/2+2 или 4 возрасни 
01.12-14.12.17;
02.03-02.04.18
15.12-28.12.17;
12.01-25.01.18;
16.02-01.03.18
29.12-11.01.18 26.01-15.02.18
По лице во APP 1-Bedroom HB 50,6 51,7 72,6 62,7
Наем на APP 1-Bedroom (2 Adult) 101,2 103,4 145,2 125,4
APP 1-Bedroom + EXTRA BED (3 adults) 138,6 141,9 204,6 174,9
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS (4 adults) 154,0 158,4 242,0 202,4
1 adult + 1 Chd (02-11,99) 101,2 103,4 145,2 125,4
1 Adult + 2 Chd (02-11,99) 101,2 103,4 145,2 125,4
2 Adults + 1 Chd (02-11,99) 101,2 103,4 145,2 125,4
2 Adults + 2 Chd (02-11,99) 101,2 103,4 145,2 125,4
3 Adults + 1 Chd (02-11,99) 138,6 141,9 204,6 174,9
Хотелска Такса (ЗАДОЛЖИТЕЛНО): 5 еур по лице за престој (возрасен и дете)
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)  
Божиќна Вечера-  38€ за возрасен и  21.5€ за дете од 2 дo 11,99 години. Бебе  00-01,99 - не користи услуги.
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)  
Новогодишна Вечера - 82€ за возрасен и  43.5€ за дете од 2 дo 11,99 години. Бебе  00-01,99 - не користи услуги.
Release  7 7 01.12.2017 7
Политика за отказ на резервации  7 7 01.12.2017 7
Пенали за отказ на резервации 1 1 100% 1
Пенали за NO show 2 2 100% 2
Задолжително: 1 ЕУР Туристичка такса по лице на ноќ 

Сподели!

69

Leave a comment

You are commenting as guest.