Designed by Сайт города Читы

Хотел “Sunrise Park&Spa“ 4*

www.hotelsunrisebansko.com  

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК ПО НОЌ

 

Sunrise Park & Spa

 

4*

Полу-

пансион

02- 08 .01.2018

26.01-11.02

33 евра - студио

35 евра - АПП

деца 0 - 6 г. гратис

6 - 13 г. 50 % попуст

Мин 3 ноќи

08.01- 25.01.2018

12.02-04.03

29 евра - студио

31 евра - АПП

Деца 0 – 6 г. гратис

6 – 13 г. 50 % попуст

Мин 3 ноќи

01.12-21.12.2017

05.- 31.03

26 евра - студио

29 евра - АПП

Деца 0 – 6 г. гратис

6 – 13 г. 50 % попуст

Мин 3 ноќи

Цената вклучува: користење на базен, сауна, парна бања, туристичка такса, WI – FI, трансфер: хотел – гондола – хотел.ХИТ  ПОНУДА

ЗИМА 2018 во БАНСКО - (Бугарија)
Hotel  SUNRISE 4*

ЦЕНИТЕ СЕ ПО ЛИЦЕ ЗА 6 и  7 ПОЛУПАНСИОНИ

 

Х.SUNRISE 4*

 

 

Се наоѓа на 500 м.од гондола.и од центарот

 ТЕРМИНИ: 08-14.01.2018                         14-21.01.2018

168 евра (10350 ден) во студио(28e)

180 евра (11100 ден) во АПП (30e)

7 ДЕНА - 6 ПОЛУПАНСИОНИ

189евра(11650 ден)во студио(27е)

 203евра (12500 ден) во АПП (29еу)                  

8 ДЕНА - 7 ПОЛУПАНСИОНИ

- ДЕЦА со родители: 0 - 5.99 год. гратис

 Прво дете од 6 - 12.99 год – 50 %;

 Второ дете од 6 - 12.99 - гратис

 лица над 13 год. плаќаат 70%, користат: храна и дополнителен кревет.

- ДЕЦА со родители: 0 - 5.99 год. гратис

 Прво дете од 6 - 12.99 год – 60 %;

 Bторо дете од 6 -12.99 год. - гратис

 лица над 13 год. плаќаат 70 %, користат: храна и дополнителен кревет.

(појадок, вечера - шведски стол) 

-туристичка такса

-користење на сауна, базен, фитнес, WI – FI.

-превоз:хотел-гондола-хотел

(појадок, вечера - шведски стол)  

-туристичка такса

-користење на сауна,базен,фитнес, WI – FI.

-превоз: хотел – гондола - хотел

ДОПЛАТА ЗА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ САМО ЗА ТЕРМИНИ:

08 - 14.01.  и  14 – 21.01.2018

1600 денари возрасен а деца до 14 години 1000 ден.

-Можност за плаќање со VISA и МASTER картички.

-Доплата - патничко здравствено осигурување 300 ден ( без франшиза со вклучена спортска незгода), а за деца до 18 години  200 ден. (задолжително) 

-    Можност  за  изнајмување на ски - опрема чизми + ски (карвинг) + стапчиња = 600 денари за 7 дена.

 

Сподели!

98

Leave a comment

You are commenting as guest.