Designed by Сайт города Читы

Хотел “Premier Luxury Mountain Resort“ 5*

www.banskohotelpremier.com

 

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT ***** БАНСКО         

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

01.12-21.12

22.12-28.12

29.12-06.01

07.01-18.01

19.01-03.03

04.03-09.04

ПРВО ДЕТЕ ОД 0-5.99 ГОД. ГРАТИС ВО СИТЕ ТИПОВИ СОБИ

ДВОКРЕВЕТНА SMART

1adl

67

113

150

90

117

90

1adl+1chd 0-11.99

85

142

188

113

147

113

1adl+2chd 0-11.99

113

171

217

142

176

142

2adl

85

142

188

113

147

113

2adl+1chd 0-11.99

113

171

217

142

175

142

3 adl

125

182

228

153

187

153

ДВОКРЕВЕТНА SMART СО ПОГЛЕД ПЛАНИНА

1adl

80

126

163

103

130

103

1adl+1chd 0-11.99

101

159

204

130

163

130

1adl+2chd 0-11.99

130

188

233

159

192

159

2adl

101

159

204

130

163

130

2adl+1chd 0-11.99

130

188

233

159

192

159

3 adl

141

199

244

170

203

170

JUNIOR SUITE

1adl

100

169

223

135

174

135

1adl+1chd 0-11.99

101

170

224

136

175

136

1adl+2chd 0-11.99

130

199

253

164

204

164

1adl+3chd 0-11.99

159

228

282

193

233

193

2adl

101

170

224

136

175

136

2adl+1chd 0-11.99

130

199

253

164

204

164

2adl+2chd 0-11.99

159

228

282

193

233

193

3 adl

141

210

264

175

215

175

JUNIOR SUITE СО ПОГЛЕД ПЛАНИНА

1adl

117

185

240

151

191

151

1adl+1chd 0-11.99

118

186

241

152

192

152

1adl+2chd 0-11.99

147

216

270

181

221

181

1adl+3chd 0-11.99

175

244

299

210

250

210

2adl

118

186

241

152

192

152

2adl+1chd 0-11.99

147

216

270

181

221

181

2adl+2chd 0-11.99

175

244

299

210

250

210

3 adl

158

227

281

192

232

192

FAMILY SUITE СО ПОГЛЕД ПЛАНИНА

1adl

149

253

334

201

260

201

1adl+1chd 0-11.99

150

254

335

202

261

202

1adl+2chd 0-11.99

151

255

336

203

262

203

1adl+3chd 0-11.99

152

256

337

204

263

204

2adl

150

254

335

202

261

202

2adl+1chd 0-11.99

151

255

336

203

262

203

2adl+2chd 0-11.99

152

256

337

204

263

204

EXECUTIVE SUITE

1adl

187

315

417

251

325

251

1adl+1chd 0-11.99

188

316

418

252

326

252

1adl+2chd 0-11.99

189

317

419

253

327

253

1adl+3chd 0-11.99

190

318

420

254

328

254

1adl+4chd 0-11.99

219

348

450

283

358

283

1adl+5chd 0-11.99

248

376

479

312

386

312

2adl

188

316

418

252

326

252

2adl+1chd 0-11.99

189

317

419

253

327

253

2adl+2chd 0-11.99

190

318

420

254

328

254

2adl+3chd 0-11.99

219

348

450

283

358

283

2adl+4chd 0-11.99

248

376

479

312

386

312

3adl

189

317

419

253

327

253

3adl+1chd 0-11.99

190

318

420

254

328

254

3adl+2chd 0-11.99

219

348

450

283

358

283

3adl+3chd 0-11.99

248

376

479

312

386

312

4adl

190

318

420

254

328

254

4adl+1chd 0-11.99

219

348

450

283

358

283

4adl+2chd 0-11.99

248

376

479

312

386

312

5adl

230

359

461

294

369

294

ДВОКРЕВЕТНА EXECUTIVE

1adl

78

132

174

105

136

105

1adl+1chd 0-11.99

99

165

219

132

171

132

1adl+2chd 0-11.99

128

194

248

161

200

161

2adl

99

165

219

132

171

132

2adl+1chd 0-11.99

128

194

248

161

200

161

3 adl

139

206

259

172

211

172

ДВОКРЕВЕТНА EXECUTIVE СО ПОГЛЕД ПЛАНИНА

1adl

92

145

188

118

150

118

1adl+1chd 0-11.99

116

182

235

149

188

149

1adl+2chd 0-11.99

144

211

264

178

217

178

2adl

116

182

235

149

188

149

2adl+1chd 0-11.99

144

211

264

178

217

178

3 adl

155

222

275

189

228

189

SUPERIOR SUITE

1adl

120

202

268

161

209

161

1adl+1chd 0-11.99

121

203

269

162

210

162

1adl+2chd 0-11.99

150

232

298

191

239

191

2adl

121

203

269

162

210

162

2adl+1chd 0-11.99

150

232

298

191

239

191

3 adl

161

243

309

202

250

202

SUPERIOR SUITE СО ПОГЛЕД ПЛАНИНА

1adl

137

219

284

178

225

178

1adl+1chd 0-11.99

138

220

285

179

226

179

1adl+2chd 0-11.99

167

249

314

208

255

208

2adl

138

220

285

179

226

179

2adl+1chd 0-11.99

167

249

314

208

255

208

3 adl

178

260

325

219

266

219

DELUXE SUITE

1adl

222

377

499

300

389

300

1adl+1chd 0-11.99

223

378

500

301

390

301

1adl+2chd 0-11.99

224

379

501

302

391

302

1adl+3chd 0-11.99

225

380

502

303

392

303

1adl+4chd 0-11.99

254

410

532

332

421

332

1adl+5chd 0-11.99

283

439

561

361

450

361

2adl

223

378

500

301

390

301

2adl+1chd 0-11.99

224

379

501

302

391

302

2adl+2chd 0-11.99

225

380

502

303

392

303

2adl+3chd 0-11.99

254

410

532

332

421

332

2adl+4chd 0-11.99

283

439

561

361

450

361

3adl

224

379

501

302

391

302

3adl+1chd 0-11.99

225

380

502

303

392

303

3adl+2chd 0-11.99

254

410

532

332

421

332

3adl+3chd 0-11.99

283

439

561

361

450

361

4adl

225

380

502

303

392

303

4adl+1chd 0-11.99

254

410

532

332

421

332

4adl+2chd 0-11.99

283

439

561

361

450

361

5adl

265

421

543

343

432

343

DELUXE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

239

283

516

319

405

316

1adl+1chd 0-11.99

240

284

517

320

406

317

1adl+2chd 0-11.99

241

285

518

321

407

318

1adl+3chd 0-11.99

242

286

519

322

408

319

1adl+4chd 0-11.99

271

426

548

349

438

349

1adl+5chd 0-11.99

300

455

577

377

466

377

2adl

240

284

517

320

406

317

2adl+1chd 0-11.99

241

285

518

321

407

318

2adl+2chd 0-11.99

242

286

519

322

408

319

2adl+3chd 0-11.99

271

426

548

349

438

349

2adl+4chd 0-11.99

300

455

577

377

466

377

3adl

241

285

518

321

407

318

3adl+1chd 0-11.99

242

286

519

322

408

319

3adl+2chd 0-11.99

271

426

548

349

438

349

3adl+3chd 0-11.99

300

455

577

377

466

377

4adl

242

286

519

322

408

319

4adl+1chd 0-11.99

271

426

548

349

438

349

4adl+2chd 0-11.99

300

455

577

377

466

377

5adl

282

437

559

360

449

360

Минимум престој

-

3

5

2

2

-

Полупансион

19

19

19

19

19

19

Деца од 6-11.99г.

10

10

10

10

10

10

ОТКАЗ 1

Над 14 дена 1 ноќевање

Над 21ден 1 ноќевање

Над 21ден 1 ноќевање

Над 14 дена 1 ноќевање

Над 14 дена 1 ноќевање

Над 14 дена 1 ноќевање

ОТКАЗ 2

Под 14 дена 100%

Под 21дена 100%

Под 21дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 100%

NO SHOW

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Такса по лице на ден

0.67

0.67

0.67

0.67

0.67

0.67

Соби: мини бар,фрижидер,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ, интернет,фен

Опис: детски клуб , конференциска сала, бизнис центар , затворен базен , лоби бар, ресторан,менувачница, продавница,фитнес сала, сауна,масажа,солариум,џакузи,СПА центар,ски гардероба,

Попусти и доплати: Доплата за новогодишна велера 100 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6-11.99 г, 40 ЕУР за деца од 2-5.99 год. во ресторан DIONYSSOS, 140 ЕУР за Возрасни и 95 ЕУР за деца од 6-11.99 г, 75 ЕУР за деца од 2-5 .99год. во ресторан AMVROSIA или NECTAR BAR

Локација: 150 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на затворен базен, топло отворено џакузи ,сауна ,арома сауна, руска бања, амам,тепидариум,фитнес, WI-FI, трансфер до гондолата

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 18.01.2018 И ОД 04.03 ДО 09.04.2018

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15% ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 01.12 ДО 21.12.2107 И ОД 19.01 ДО 03.03.2018

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 28.12.2017

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 09.04.2018

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 21.12.2017 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 07.01.2018 (се комбинира со попуст за рана резервација)

ВО СЛУЧАЈ НА ПРОМЕНА ИЛИ ОТКАЗ КАЈ РАНИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ УПЛАТЕНАТА СУМА НЕ СЕ РЕФУНДИРА

( УПЛАТА НАЈКАСНО СЕДУМ ДЕНА ПО ДАДЕНИОТ РОК )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

 

Сподели!

58

Leave a comment

You are commenting as guest.