Designed by Сайт города Читы

Хотел “Royal Towers“ 3*

www.banskoroyaltowers.com

Хотел Банско Ројал Тауерс е сместен покрај реката Глазне на само 100 метри од ски гондолата. До таверните и старите меани во центарот на банско може да се стигне за 10 минути пешачење.
Апартманите во хотелот нудат бесплатен интернет и поглед на планината или реката.
На располагање е и бесплатен обезбеден паркинг. Гостите од хотелот истотака можат бесплатно да го користат спа центарот, затворениот и отворениот базен, парната бања и теретаната.

Попусти за рани резервации:

10 % Попуст за резервации направени до 15.11.2017 и 100% уплатени до 30.11.2017

Extras /not valid for period of stay 23.12-09.01/:
7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=10, 13=11, 14=12, 15=13, 16=14, 17=14, 18=15 за резервации со престој во период 01.12.-22.12.2017 и 10.01.-20.04.2018
* Дополнителните попусти НЕ се комбинираат со ЕВ попустот!

ЦЕНИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАНСКИОТ ДЕЛ ОД ХОТЕЛОТ

НАЕМ НА СОБА
АПАРТМАН СО 1 СПАЛНА -минимум 2; максимум 2+2/ 3+1/4 * 01.12-25.12.17;
01.03-20.04.18
26.12-03.01.18 04.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom RO, минимум 2 лица 21.5 49.5 26.4
Наем на APP 1-Bedroom /2 persons/ 42.9 99.0 52.8
APP 1-Bedroom /3 adults/ 56.1 121.0 69.3
APP 1-Bedroom /4 adults/ 69.3 143.0 85.8
2 adults + 1 Chd (4-11,99) 44.0 100.1 53.9
2 adults + 1 Chd (12-15,99) 49.5 105.6 59.4
2 adults + 2 Chd (4-11,99) 45.1 101.2 55.0
2 adults + 2 Chd (12-15,99) 56.1 112.2 66.0
2 adults + 1 Chd (12-15,99)+1 Chd(4-11,99) 50.6 106.7 60.5
3 adults + 1 Chd(4-11,99) 57.2 122.1 70.4
3 adults + 1 Chd (12-15,99) 62.7 127.6 75.9
АПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ-минимум 4; максимум 4+2/ 5+1/6 * 01.12-25.12.17;
01.03-20.04.18
26.12-03.01.18 04.01-28.02.18
По лице во APP 2-Bedroom RO, min 4 pers 19.3 28.9 22.0
Наем на APP 2-Bedroom /4 persons/ 77.0 115.5 88.0
APP 2-Bedroom /5 adults/ 90.2 137.5 104.5
APP 2-Bedroom /6 adults/ 103.4 159.5 121.0
4 adults + 1 Chd (4-11,99) 78.1 116.6 89.1
4 adults + 1 Chd (12-15,99) 83.6 122.1 94.6
4 adults + 2 Chd (4-11,99) 79.2 117.7 90.2
4 adults + 2 Chd (12-15,99) 90.2 128.7 101.2
4 adults + 1 Chd (12-15,99)+1 Chd(4-11,99) 84.7 123.2 95.7
5 adults + 1 Chd(4-11,99) 91.3 138.6 105.6
5 adults + 1 Chd (12-15,99) 96.8 144.1 111.1
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
АПАРТМАН СО 1 СПАЛНА-минимум 2; максимум 2+2/ 3+1/4 * 01.12-25.12.17;
01.03-20.04.18
26.12-03.01.18 04.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom BB, минимум 2 лица 24.8 54.5 30.3
Наем на APP 1-Bedroom /2 persons/ 49.5 108.9 60.5
APP 1-Bedroom /3 adults/ 66.0 136.4 80.3
APP 1-Bedroom /4 adults/ 82.5 163.9 100.1
2 adults + 1 Chd (4-11,99) 51.7 111.1 62.7
2 adults + 1 Chd (12-15,99) 58.3 119.9 71.5
2 adults + 2 Chd (4-11,99) 53.9 113.3 64.9
2 adults + 2 Chd (12-15,99) 67.1 130.9 82.5
2 adults + 1 Chd (12-15,99)+1 Chd(4-11,99) 60.5 122.1 73.7
3 adults + 1 Chd(4-11,99) 68.2 138.6 82.5
3 adults + 1 Chd (12-15,99) 74.8 147.4 91.3
АПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ-минимум 4; максимум 4+2/ 5+1/6 * 01.12-25.12.17;
01.03-20.04.18
26.12-03.01.18 04.01-28.02.18
По лице во APP 2-Bedroom BB, min 4 pers 20.6 33.0 23.4
Наем на APP 2-Bedroom /4 persons/ 82.5 132.0 93.5
APP 2-Bedroom /5 adults/ 99.0 159.5 113.3
APP 2-Bedroom /6 adults/ 115.5 187.0 133.1
4 adults + 1 Chd (4-11,99) 84.7 134.2 95.7
4 adults + 1 Chd (12-15,99) 91.3 143.0 104.5
4 adults + 2 Chd (4-11,99) 86.9 136.4 97.9
4 adults + 2 Chd (12-15,99) 100.1 154.0 115.5
4 adults + 1 Chd (12-15,99)+1 Chd(4-11,99) 93.5 145.2 106.7
5 adults + 1 Chd(4-11,99) 101.2 161.7 115.5
5 adults + 1 Chd (12-15,99) 107.8 170.5 124.3
ПОЛУПАНСИОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)
АПАРТМАН СО 1 СПАЛНА-минимум 2; максимум 2+2/ 3+1/4 * 01.12-25.12.17;
01.03-20.04.18
26.12-03.01.18 04.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom HB, минимум 2 лица 32.5 68.8 38.5
Наем на APP 1-Bedroom /2 persons/ 64.9 137.5 77.0
APP 1-Bedroom /3 adults/ 85.8 174.9 101.2
APP 1-Bedroom /4 adults/ 106.7 212.3 125.4
2 adults + 1 Chd (4-11,99) 69.3 141.9 81.4
2 adults + 1 Chd (12-15,99) 73.7 154.0 88.0
2 adults + 2 Chd (4-11,99) 73.7 146.3 85.8
2 adults + 2 Chd (12-15,99) 82.5 170.5 99.0
2 adults + 1 Chd (12-15,99)+1 Chd(4-11,99) 78.1 158.4 92.4
3 adults + 1 Chd(4-11,99) 90.2 179.3 105.6
3 adults + 1 Chd (12-15,99) 94.6 191.4 112.2
АПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ-минимум 4; максимум 4+2/ 5+1/6 * 01.12-25.12.17;
01.03-20.04.18
26.12-03.01.18 04.01-28.02.18
По лице во APP 2-Bedroom HB, min 4 pers 35.8 48.1 37.4
Наем на APP 2-Bedroom /4 persons/ 143.0 192.5 149.6
APP 2-Bedroom /5 adults/ 163.9 229.9 173.8
APP 2-Bedroom /6 adults/ 184.8 267.3 198.0
4 adults + 1 Chd (4-11,99) 147.4 196.9 154.0
4 adults + 1 Chd (12-15,99) 151.8 209.0 160.6
4 adults + 2 Chd (4-11,99) 151.8 201.3 158.4
4 adults + 2 Chd (12-15,99) 160.6 225.5 171.6
4 adults + 1 Chd (12-15,99)+1 Chd(4-11,99) 156.2 213.4 165.0
5 adults + 1 Chd(4-11,99) 168.3 234.3 178.2
5 adults + 1 Chd (12-15,99) 172.7 246.4 184.8
Новогодишна Вечера  Доплата  /задолжително/ за возрасен  65
Новогодишна Вечера  Доплата  /задолжително/ за дете 2-11,99 30
Божиќна вечера  Доплата  /не е задолжително/ за возрасен  (на 25.12. или на 07.01.) 53
Божиќна вечера  Доплата  /не е задолжително/ за дете 2-11,99 (на 25.12. или 07.01.) 25
Минимум престој во ноќи  1 3 1
Release  7 14 7
Политика за отказ на резервации 
(денови пред пристигнување)
10 30 10
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 1 3 2
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 
за резервација со ЕB попусти после 30.11.2017
100% 100% 100%
Пенали за NO show 2 100% 2


ЗАБЕЛЕШКА: Дополнителното легло во сите апартмани е една софа на пуштање, каде може да се сместат 2 деца, 2 возрасни или 1 возрасен и 1 дете - ако се согласат да спијат заедно!

Цената вклучува: Бесплатно користење на базен, џакузи, фитнес, сауна, парна бања, паркинг (ограничени места) 
НЕМА шатл автобус до првата станица на гондола лифт.

 

Попусти за рани резервации:

20 % Попуст за резервации направени до 30.09.2017 и 100% уплатени до 10.10.2017
15 % Попуст за резервации направени до 30.10.2017 и 100% уплатени до 05.11.2017


Дополнителни попусти: 
5=4, 6=5,7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 and 14=12 for stay in the periods 01.12.-18.12. and 12.03-15.04.
* Дополнителните попусти се комбинираат со ЕВ попустот! 

ЦЕНИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ХОТЕЛОТ

НАЕМ НА СОБА
STUDUO-минимум 2; максимум 1+1 или 2 возрасни  01.12-18.12.17;
12.03-15.04.18
19.12-25.12.17;
09.01-22.01.18;
06.02-11.03.18
26.12-01.01.18 02.01-08.01.18;
23.01-05.02.18
По лице во STUDIO RO, минимум 2 лица 24.8 30.3 41.3 31.4
Наем на STUDIO /1 person/ 37.1 45.4 61.9 47.0
Наем на STUDIO /2 persons/ 49.5 60.5 82.5 62.7
STUDIO + EXTRA BED /3 persons/ 49.5 60.5 82.5 62.7
1 adults + 1 Chd (4-13,99) 37.1 45.4 61.9 47.0
1 adults + 2 Chd (4-13,99) 49.5 60.5 82.5 62.7
2 adults + 1 Chd (4-13,99) 49.5 60.5 82.5 62.7
AПАРТМАН СО 1 СПАЛНА -минимум 2; максимум 2+2 или 3  01.12-18.12.17;
12.03-15.04.18
19.12-25.12.17;
09.01-22.01.18;
06.02-11.03.18
26.12-01.01.18 02.01-08.01.18;
23.01-05.02.18
По лице во APP 1-Bedroom RO, минимум 2 лица 30.0 33.8 44.8 34.9
Наем на APP 1-Bedroom /2 persons/ 60.0 67.7 89.7 69.9
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 adults/ 60.0 67.7 89.7 69.9
APP 1-Bedroom + EXTRA BEDS /4 adults/ 60.0 67.7 89.7 69.9
1 adults + 3 Chd (4-13,99) 60.0 67.7 89.7 69.9
2 adults + 1 Chd (4-13,99) 60.0 67.7 89.7 69.9
2 adults + 2 Chd (4-13,99) 60.0 67.7 89.7 69.9
Доплата за појадок (Bed and Breakfast)
возрасен/дете 4-13,99 по лице на ден 
6,00 / 4,50 
Доплата за вечера (HB) врз BB 
возрасен/дете 4-13,99 по лице на ден 
13,00 / 8,00
Доплата  (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Новогодишна Вечера  - 55€ за возрасен и 30€ за дете од  4 дo 13,99 години 
Доплата  (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Божиќна вечера - 25€ за возрасен и 15€ за дете од  4 дo 13,99 години 
Минимум престој  (во ноќи) 3 3 5 3
Release  3 7 30 7
Политика за отказ на резервации (денови пред пристигнување) 2 5 21 5
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 1 1 50% 1
Пенали за NO show 100% 100% 100% 100%
Задолжително: 1 ЕУР Туристичка такса по лице на ноќ 


Цената е дадена во ЕВРА за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.

Сподели!

40

Leave a comment

You are commenting as guest.